Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 jaki jaki?

babyliss trymer + maszynka - pomocy

Polecane posty

Go艣膰 jaki jaki?

czy kto艣 z Was ma jakies produkty babyliss? sa ok? chce kupic swojemu facetowi na swieta trymer do brody i nie moge sie zdecydowac ktory :) pomoze ktos?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 felicjannnn
ja mam ezprzewodow膮 taki z kilkoma wymiennymi nak艂adkami - u偶ywam tylko tej gol膮cej prawie na 艂yso (taka jak trymer bez nak艂adki) efekt mi si臋 podoba nie podraznia i nadaje si臋 do pach. nie wiem jak inne nak艂adki, ale mam raczej kr臋cony zarost i jego skracanie nie by艂oby efektowne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jaki jaki?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jaki jaki?
a moze lepsza bedzie w ogole innej firmy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie polecam ich, du偶o lepsze produkty tworzy Panasonic, przyk艂adowo model ER-GB60-K503 jest 艣wietny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja swojemu kupi艂am Panasonica i jest z niego bardzo zadowolony.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wed艂ug mnie babyliss robi bardzo solidne i sprawdzone sprz臋ty. Przecie偶 oni produkuj膮 rzeczy do salon贸w fryzjerskich! M贸j m膮偶 korzysta z trymera od nich, z prost膮 ko艅c贸wk膮 i ma go chyba od roku, a twierdzi, 偶e bateria wci膮偶 trzyma tak samo, nic si臋 nie przycina i nie ci膮gnie w艂os贸w przy goleniu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 facjo

ciekawy trymer od babylissa to t840e, kt贸ry w og贸le teraz w euro rtv mo偶na kupi膰 a偶 30% taniej. to fajne urz膮dzonko, bo zbiornik wy艂apuje wi臋kszo艣膰 w艂os贸w i nie robi si臋 taki ba艂agan. a d艂ugo艣膰 strzy偶enia mo偶na ustawi膰 od 0,5 mm do nawet 30 mm, wi臋c skala jest niez艂a.

Udost臋pnij ten post