Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna pytająca

Kobietki jak Wam się zyje z facetem skorpionem?

Polecane posty

ale pojechalas :-P czemu straszni ludzie ? Nigdy despotka nie bylam , wrecz odwrotnie jestem bardzo empatyczna i sklonna na logiczne , sensowne kompromisy . Moze to az tak od znaku nie zalezy , tylko od naszego charkteru po prostu .

ale pojechalas :-P czemu straszni ludzie ? Nigdy despotka nie bylam , wrecz odwrotnie jestem bardzo empatyczna i sklonna na logiczne , sensowne kompromisy . Moze to az tak od znaku nie zalezy , tylko od naszego charkteru po prostu .

cholera - 2 razy poszlo .Cos dzis jestem zbyt malo uwazna:-( Przepraszam.

Skorpiony nie są straszne, po prostu większość osób spod tego znaku, które znałam, lubiło i ceniło ludzi z charakterem i własnym zdaniem i nie miało cierpliwości do niańczenia ubogich duchem i intelektem.

Gość Kruselka
Czarna izabllo dokladnie tak - ile to razy uslyszalam od niego ze jestem glupia . Tak czesto mi to powtarzal ze poprostu w to uwierzylam . Jest chamem i tyle i nigdy sie nie zmieni chyba ze na gorsze. Jeszcze w dodatku jest jedynakiem wypieszczonym przez mamusie i babcie . Mowie wam mam przerabane z nim. Robie dobra mine do zlej gry .

Gość Kruselka
Teraz tez ma zle dni bo interesy mu nie ida a jak nie ma kasy to lepiej trzymac sie od niego z daleka bo czepia sie wszytkiego. Ogolnie jest bardzo skąpy .

Gość do Kruselki
wzięłaś sobie chama a opowiadasz, że to wina skorpiona :(

Gość do Kruselki
gdybyś wiedziała, to co dzis wiesz o skorpionach to zobaczyłabyś chamstwo faceta u którego nie mogłaś tego dostrzec?

Gość Kruselka
Potwierdzam jest chamem ale wydaje mi sie ze znak zodiaku ma duzy wplyw na niego. Moja matka tez jest skorpionem i tez jest straszna za dziecka pomietam jak ciagle po nas ryczala z reszta do tej pory potrafi sie wtracac w zycie moje i mojego brata. Ogolnie obracam sie w towarzystwie skorpionow to nie sa normalni ludzie.

Gość panna pytająca
no to mój skorpion zawsze mi mówi, że jestem mądra nie to co inne idiotki tylko dziecinna... i skąpy dla mnie nie jest. Co prawda jak ma problemy to lepiej nie marudzic bo wtedy wybucha

Gość do Kruselki
kobitki, zawsze was oślepiały gwiazdy i wciąż na nie zwalacie winę za swoje złe wybory :(

Kruselka -ale chyba Skarbie to z Toba jest problem , a nie z nim.Gdybys byla kobieta z jajem , to nie pozwlilabys sobie na takie traktowanie . A tolerujesz to .Znak zodiaku to jest jedno ( bajka fajna), a charakter to zupelnie inna kwestia.

Gość do Kruselki
Proponuję wszystkich urodzonych pod tym znakiem od razu izolować w zakładach psychiatrycznych. Jakby tak zrobili z twoja matka o jedna mniej idiotkę mielibyśmy dzisiaj.

Gość Kruselka
No wlasie kazdy sobie chce to jakos wytlumaczyc dlaczego on taki jest ? I szuka przyczyny to znak zodiaku, to wychowanie przez jego matke , to ze sie wdal w ojca ktory tez jest nienormalny a ma inny znak zodiaku:) nie ma rady jest jak jest .

Gość Kruselka
Ellene- nie kazdy ma silny charakter ja takiego nie mam i dlatego dalam sie tak zmanipulowac. Ale tak jak pisalam w domu matka tez skorpion ktorej zawsze sluchalam i slucham nadal . Wiec mam skrzywienie z dziecinstwa;) Prosze nie nazywac mnie idiotka troche zyczliwosci mniej agresji. Kazdy zyje jak chce lub jak mu wygodnie.

Mój mąż jest skorpionem. Jestesmy razem 3 lata. Na pierwszym miejscu stawia prace i rodzine, chce zeby wszyscy byli zadowoleni, jest bardzo pomocny, a z wad to lubi rzadzic innymi i uważa, że zawsze ma rację, czepia się szczegółów, musi być dokładnie tak jak on chce, nie lubi sprzeciwu.

wiem Skarbie, ze nie kazdy jest silny .Ale nikt za Ciebie tego roblemu nie rozwiaze .Nikt . Masz 2 wyjscia : byc do konca zycie kopana w tylek , niszczona psychicznie ; badz zawalczenie o sobie . Obie te sytuacje wymagaja wiele sily, samozaparcia , odwagi i checi zmiany sytuacji. Sama kiedys dojrzejesz do ktorejs z nich . I tego Ci zycze z calego serca.

Oj, to prawda, że każdy żyje jak chce i jak mu wygodnie. Ty chcesz żyć ze swoim mężem, czuć się nieszczęśliwą i mieć możliwość narzekać na Kafeterii. I masz do tego prawo.

Gość Kruselka
Oj tak ale nie jestem tutaj jedyna ktora narzeka na meza . A nic z tym nie robi daleko nie trzeba szukac ostatnio topowy temat na uczuciowym o tej lasce to 1 grudznia slub miala a teraz do meza sie nie odzywa. Zycie .

Gość Niebiessskoooka,,
Prawie 6 lat jestem ze skorpionem i jest mi z nim wspaniale chociaz mamy totalnie inne typy osobowosci. Ja jestem łagodnym, spokojnym rakiem i wyciszam jego porywczy charakter. Zawsze mi mowi ze przy mnie znikają wszystkie jego problemy i nerwy. Widzę jak ciągle jest we mnie szalenczo zakochany i najchetniej nosiłby mnie na rekach:) Jest pewny siebie, stanowczy, lubi dominować ale jest tez niesamowicie uczuciowy i wrazliwy. Zawsze jest gotowy do pomocy innym. Byłby gotów zapracować się do upadłego zeby zapewnić rodzinie komfortowe życie i bezpieczenstwo

Gość panna pytająca
Niebieskooka to tak jak mój, tylko, że ja na poczatku problemu jestem nerwowa, impulsywna i narobie wiecej histerii niż to warte... a potem się poddaje nie chce juz kłocic itp ehh

Gość panna pytająca
a przez to, ze skorpion jest dość cieżki mieliscie w waszym UDANYM zwiazku gorsze chwile, dni, tygodnie ?

Gość Niebiessskoooka,,
Na początku naszego związku chyba nawet często się kłocilismy, miał kiedys faze zazdrosci o mnie ale to wszystko mineło. Nie powiedziełabym o nim ze ma cięzki charakter. Nie jest kłotliwy, czepialski, nie miewa fochow, humorów, nie odreagowuje na mnie stresow. Mi to wszystko powyzsze się zdarza ale on dzielnie to znosi chociaz wiem ze tego nienawidzi dlatego staram sie z tym walczyc

Gość panna pytająca
chetnie poczytam dalsze wypowiedzi

Gość jaaa_
Moj mąz jest skorpionem, masakra, już 10 lat wytrzymuje. Tez jestem skorpionem, ale w porownaniu do jego charakteru to ja jestem aniołkiem. On jest despotą, uparty, nie ma z nim dyskusji, on chce ustalac wszelkie zasady. I kombinuje na boku, generalnie związków nie traktuje zbyt powaznie.

Gość Kruselka
No czyli inne dziweczyny tez tak maja ze skorpionami a tylko mnie sie zawsze oberwie ze jestem idiotka ze z nim jestem .

Gość wadiskorpion
masakra to jest wtedy gdy czyta sie tak stronnicze wypowiedzi jakie to wy jesteście uciśnione ...

Gość sfhfdhhg
nie jest z nim tak źle :)