Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krwawy Edward

Facet, który odchodzi od kobiety w ciąży to śmieć

Polecane posty

Na prośbę MIAUMIAU i jako riposta na atak na samotne matki (nie mam pojęcia co was tak na te tematy wzięło nagle) x Umówmy się taka jest prawa :) jeśli ktoś nie chce dziecka niech się zabezpiecza tudzież seksu nie uprawia. To żadne wytłumaczenie, że "ona chciała bez" to oczywiście głupie ze strony kobiety ale facet który nie chce potomstwa powinien postawić sprawę jasno i sam nalegać na zabezpieczenie. Tyle w temacie

Gość adaeanj
raczej trzeba miec pod reka tabletki 72po lub cos z misoprostolem, hop siup i po krzyku dzieci z wpadki nigdy nie beda szczesliwe

Gość I ty Brutusie...
ta... a facet który zostawia kobiete z małymi dziećmi na głowie a za to bez alimentów lub z głodowymi TO HEROS NASZYCH CZASÓW, nie? pustaku?

facet, który odchodzi od kobiety w ciąży jest w porządku, przecież robi to dla dobra dziecka - jak zostanie to dziecko będzie się wychowywało przy idiocie

Gość beacia s.k
won głombie z tego zacnego forumea

Gość d7hnsiddd
"raczej trzeba miec pod reka tabletki 72po lub cos z misoprostolem, " x to sobie to łykaj idioto. miłego umierania na krwotok zjebie 🖐️

Gość I ty Brutusie...
akronim facet, który odchodzi od kobiety w ciąży jest w porządku, przecież robi to dla dobra dziecka - jak zostanie to dziecko będzie się wychowywało przy idiocie :D, :D, :D, :D, :D już cie lubie ;)

Gość hmmmm.........
To jest prawda. Moim zdaniem lepsza tabletka po, niż aborcja. Chciałam Wam tylko uświadomić, że jeżeli zażyje się ją w ciągu pierwszych 24 godzin, to raczej mała szansa, żeby doszło do zapłodnienia, a więc nic "nie zabijamy"... no i wtedy jej skuteczność jest bardzo wysoka.

Gość hmmmm.........
no i jeszcze dodam, że facet, który mówi "myślałem, że się zabezpiecza" powinien płacić jak najwyższe alimenty. Nie chce mieć dziecka, to niech użyje gumki. Proste.

Wg mnie może sobie odchodzić, ba- nawet to i lepiej bo babka jeszcze zdąży sobie ułożyć życie przy kimś normalnym, ale świadczenia na dziecko musi płacić. Nie ważne, które nie pomyślało głową- do poczęcia dziecka trzeba dwojga.

Dokładnie, czy któreś z was chciało by się wychowywać z jednym rodzicem ? Bo wątpię w to bardzo. Sam tak miałem, ale to z innych przyczyn. Nie polecam

Nie bedzie latwo zmienic mentalnosc spoleczenstwa ,za dlugo kobiety byly oblewane gnojem ,tak jest mezczyznom wygodnie i tylko ktos kto idzie z duchem czasu widzi ze te polowanie na czarownice to zlo ,krzywdzenie slabszego,zeby sie dowartosciowac. U mezczyzn szczegolnie tych co nic soba nie reprezentuja,mozna zaobserwowac wysoki poziom agresji w stosunku do kobiet. Niszczenie psychiczne kobiety daje im satysfakcje bo to w ich zyciu jest jedynym wykladnikiem meskosci. Takim aktem psychicznej tortury jest zostawienie kobiety w ciazy,i kazdy kto to robi ,jest w pewnym stopniu sadysta,ktory bierze satysfakcje z upokorzenia kobiety.

a ja bym powiedziała, ze kobieta, która uprawia seks bez zabezpieczenia też jest głupiutka. Bo tak naprawdę to ona zostanie sama z tym wszystkim.

Zdecydowanie zdrowsze jest wychowywanie się z jednym rodzicem niż z dwojgiem, których poza tym że wpadli nic nie łączy. Takie domy raczej nie mogą być szczęśliwe.