Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 27 latt

27 lat i pierwsza randka

Polecane posty

w sytuacji stresowej, która jednocześnie stanowi sprawdzian Twojej osoby, koncentrujesz się na swojej osobie, a dokładnie na tym jak wypadniesz - to wygląda jak narcyzm czy myślisz o sobie w 3. osobie? poza tym to co robisz jest nieafektywne - przypomina myślenie na egzaminie: myśl, kurna, myśl, wymyśl coś, muszę sobie przypomnieć, przecież się uczyłem

Gość 27 latt
widocznie taki jesteś: nie traktowałem tego raczej jako egzaminu ( studia skończyłem 3 lata temu, więc to już kawałek czasu). Chciałem po prostu dobrze wypaść, ale stres kompletnie mnie rozwalił....

Gość Ajsti
Chlopie ja ci zazdroszcze bo brak baby to brak problemow Ja mam na odwrot bo na randkach jestem zbyt wyluzowany i czesto pozwalam sobie na zbyt wiele a maniury sie pesza

Gość 27 latt
akronim: ok, wiem, że jest nieefektywne, ale czasem trudno zapanować nad nastrojem, jak człowiek się nakręci.

"pozwalam sobie na zbyt wiele" np. z liścia i "lubisz to suko? wszystkie to lubicie" ;)

Gość 27 latt
kurcze, myślę, że jak ta dziewczyna by mi jakoś pomogła ( w sensie przejęcia prowadzenia rozmowy), to byłoby mi łatwiej. No ale nic. Muszę szukać dalej. Ale chcę.

"w sensie przejęcia prowadzenia rozmowy tu nie rozumiem, nie miała nic do powiedzenia, czy tylko przytakiwała, a może nie dąłeś jej dokończyć wypowiedzi?

Gość 27 latt
po prostu mogłaby bardziej przejąć inicjatywę, ale ona raczej czekała, aż ja to zrobię i wyszło tak właśnie kulawo.

Gość Ajsti
Hehe nie ale smiale komplementy gapienie sie w dekolt odwazne propozycje

dalej nie kumam - miała się zbliżyć, przytulić, a może pocałować? opisz to - zdaje się, że nie przeżyłem nic takiego i trudno mi to sobie wyobrazić

Gość 27 latt
o Boże, nie wiem, co miała zrobić. Coś, żebym się rozluźnił. Dodatkowo rodzina w domu też mnie zestresowała, bo powiedziałem, że idę na randkę. Matka i siostra nie mogły wręcz uwierzyć ( i nie dziwię się).

Gość kobietka po 30tceee
Ajsti nienawidzę typków co to gapia sie kobiecie w dekold, to jest obrzydliwe:-( u mnie byłbys skreslony odrazu

"Matka i siostra nie mogły wręcz uwierzyć" po co mówiłeś, inna sprawa, zę w Twoim wieku powinieneś już sam mieszkać, mieszkanie z mamą odstrasza dziewczęta

Gość 27 latt
akronim: po co mówiłem? Bo nie mogłem się powstrzymać i chciałem się podzielić z kimś tą radością.

Gość Ajsti
Nastepnym razem walnij przed setke/cwiartke/pol litra (nie wiem czy masz mocna glowe) i rozmowa ci sie kleic zacznie sama

"nienawidzę typków co to gapia sie kobiecie w dekold" to wasza wina, skoro na randkę go eksponujecie - gapienie się w oczy jest natrętne, w biust nieeleganckie, to ma wślipiać gały w talerz? najlepsza rada - tępy wzrok skierowany w przestrzeń i czasem spojrzenie na twarz dziewczyny - pomyśli, ze inteligent,a potem się będzie zastanawiała czemu nie patrzył na jej piersi i czy mu się nie podobały lol

Gość 27 latt
samotnik: jak się umawiałem to się naprawdę cieszyłem i nie byłem spięty. To przyszło później.

Gość Ajsti
To po co sie tak ubieracie hipokrytki ze wzroku oderwac nie mozna? Kobieto po 30

"tą radością" nie obraź się, ale to jak Kabi z Gumisiów nie dziel się z mamą i siostrą swoimi sercowymi sprawami, bo Ci żyć nie dadzą

Pewnie dla kobiet co innego jak jakiś przystojniak się gapi na wyeksponowany biust a co innego jak jakiś mnie atrakcyjny koleś to robi.

Gość kobietka po 30tceee
akronim mozna zerknąc na piersi nie powiem ale typki które wpatrują się w moje cycki sa odrazu skreslani. Dla mnie nie ma nic bardziej żałosnego i obrzydliwego. A normalny facet patrzy się w oczy

Gość Ajsti
Akronim dobre!

Gość kobietka po 30tceee
Ajsti to ty masz jakis problem wiesz? moja rada:zwal sobie konika rpzed randka i wtedy wreszcie zwrócisz uwage na to jaki kobieta z którą się umówiłeś ma kolor oczu

Pamiętam jak się gapiłem na dekolt pewnej dziewczyny jeszcze w szkole to od razu do mnie z wyzwiskami typu "Na co się gapisz małpo?" itp :).

Gość kobietka po 30tceee
samotnik i dobrze ci powiedziała!!! taki facet to dno, to tak jakbyśmy my kobiety patrzyły na randce na wasz rozporek, miloby wam było??

Gość Ajsti
Kobieta po 30 akurat walic nie musze bo od takich szlaufow w twoim wieku to odgonic sie nie moge nie interesuja mnie wasze oczy patrze sie na cycki tak samo jak wy na moje dziary i umiesniona sylwetke hipokrytko