Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blackiness

Mam voucher do kosmetyczki jak go wykorzystać?

Polecane posty

Gość Blackiness

Dziewczyny mam voucher do kosmetyczki na ogromną ilość zabiegów do wyboru. Problem z tym, że ja rzadko się maluję i raczej skromnie. Paznokcie maluję wyłącznie na kolory cieliste, jednolicie. Nie chcę mieć tipsów. Włosy farbuję jedynie henną i nie chcę tego zmieniać. Depiluję się sama. Mam do wyboru: stylizacja paznokci, manicure, pedicure, przedłużanie rzęs, henna, depilacja, zabiegi na twarz, makijaż, porady wizażystki Pomyślałam sobie, że poproszę o regulację brwi i hennę, może hennę na rzęsy, makijaż i sztuczne rzęsy na Sylwestra oraz oczyszczanie twarzy, ale nie wiem co dalej? Nie ma depilacji laserowej, masażu czy makijażu permanentnego a takie rzeczy by mi się przydały

Gość domi nika
zrób sobie pedicure i manicure. Sam manicure nie oznacza przecież od razu przyklejania sztucznych paznokci. A jakie te zabiegi na twarz? Może coś dopasowanego do Twojej cery?

Gość kotka poes mobilna
musisy ten bon wykorzystac na raz? czy mozesz ta kwote rozlozyc na kilka miesiecy? np co miesiac oczyszczanie twarzy np za 20zl, i tak przez 5mcy, niz wydac jednorazowo 100zl

Gość Blackiness
A co polecacie na cipke? wygoliłabym,ale nie mają laseru