Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nefrereretetete

JAKA JEST KOBIETA BYK?

Polecane posty

Gość zrezygnowanyy??
taak odechciało mi sie ty gildio to masz wymogi , ja cie poerdole

Gość gildijia
dlatego nie mam faceta. chodz i tak obnizylam progi, i dla sexu spotykam sie z wesolymi 20-latkami.

Gość dfbgdtyh67tyh
co dla sexu? ymm i piszesz o tym tu ? Po co to?

jestem byk perfekcjonistka wymagająca pracowita konsekwentna uparta pamiętliwa zadziwiająca wszechstronna

Gość uaeiujkgf
Pani Byk to leniwa, snobistyczna, wygodna, arogancka i wredna dama.

Gość z powodzeniem chogty
Pani Byk to bardzo zaradna pracowita super baba

Gość hua kto pyytaa
a kim jest autor? zaczerniony, rozumiem jego ból 🖐️

Gość diviannna
ja jestem BYK - pracowita, - wymagajaca, - konsekwentna - zabawna - towarzyska - a jak juz znalazlam tego jedynego to stala w uczuciach

Gość ____Luna
- przede wszytkim uparta - niezalezna - szczera do bolu - wymagajaca od innych, ale tez od siebie - pamietliwa - wrazliwa - zainteresowania artystyczne, nawet jak praca/wyksztalcenie dalekie od tej tematyki - czula i wierna

Gość Rozkrak
Byk kobieta jest piękna względem umysłu i ciała zachowuje proporcje jest dyskretna i ma piękne wnetrze o które dba sama. Lubi meżczyzn z klasą, o pięknym wystroju umysłu jak również i ciała. Zawsze służy dobrą radą jak równiez pomocną dłonią. Uczy się szybko nie zapominając o wdzięku pamięta o terminach spotkań aczkolwiek nie toleruje spóznień w planach. Jest Ideałem i wzorem dla innych kobiet. Mężczyzni szaleją z rozpaczy jak nie obdarzy ich uśmiechem szczerym i serdecznym. Taka prawdaa

Gość mam przyjaciolke byczka
znam ją jak własną kieszeń. ktoś tu pisał że materialistka, i to jest racja. jak może to wykorzystuje ludzi, manipluluje. z dobrych cech jest opiekuńcza, wygadana, ma poczucie humoru, ma dużo uroku.

Gość karamustafa
karamustafa Oj, sama jestem zodiakalnym bykiem i wiele wpisów tutaj jest zgodnych z prawdą, ale nie wszystkie. Ktoś napisał, że kobieta byk lubi kolekcjonować adoratorów. Prawda, szczera prawda. Niekoniecznie musi być nimi zainteresowana. Będzie sprawiać takie wrażenie, a w środku pomyśli- fu jaki on paskudny. Kocha być adorowana, facet ma piać z zachwytu na jej widok, obsypywać ją komplementami. Dobre żarcie, sztuka to to co ja kocham najbardziej. Mogę stać przy garach godzinami i dogadzać domownikom. Jestem osobą szczerą do bólu, momentami chamską, pozbawioną kompleksów. Wytrwale dążę do celu, mój upór nie zna granic. Jeśli się zakocham to na zabój, jestem w stanie w jednej chwili przeprowadzić się na drugi koniec świata, albo o 3 w nocy biec pożyczać $ na taksówkę by zobaczyć ukochanego na 5 minut. Nie lubię ciepłych kluch, jeśli facet jest jak ciepłe kluchy to oczywiście go pożegnam, ale wcześniej wysłucham cudnych komplementów, które ma mi do zaoferowania. Jestem typem carycy, mam bardzo silny, wredny, zaborczy charakter, moim wielkim atutem jest uroda, faceci dostają fioła na moim punkcie. Ah, zapomniałam dodać. Lubię pieniądze, niekoniecznie czyjeś, najlepiej swoje, lubię wchodzić na konto, sprawdzać, że tam są i po prostu wylogowywać się z niego. Jestem osobą obdarzoną dobrym gustem, a przy tym nieslychanie inteligentną. Najlepiej dogaduję się z baranami i bykami. Nie znoszę dwulicowców bliźniąt. Jeśli partner to tylko Lew.

Gość pani byk cyk cyk cyk
noo dodałabym profesjonalizm,estetyka, piękno, schludność.. lubię czasami poustawiac po kątach , nie znosze obłudy, cwaniastwa, dobre wielkie serce ,szczególnie dla zwierząt :) faceci yhh ..wiecznie adorowana ;) nie większości niedostepna , musi być szczegolny urodziwy i idealny itd Jesli sie pokazuje to tylko na salonach ;D i wyjątkowych ważnych okazjach z dala od miejsca zamieszkania

Gość tak miłość życia
kobieta byk? Ja znam tylko rozlazłe krowy.

Gość gość
sa cudowne :) 👄

Gość antyByk
kobieta-byk pozornie dobrze ulozona ze wszystkimi, wnetrze ma wstretne, wyrachowana, zimna, w seksie powtarzalna i nudna, uwielbia dreptac w jednym miejscu, nie cierpi zmian, egoistka, egocentryczka, jej altruizm daje rade siegnac do konca czubka jej wlasnego nosa, pozbawiona blasku i tego "czegos" co nazywa sie prawdziwa kobiecosc, kolubryniasta, ciezka, przewidywalna, kalkulatorka, wydaje jej sie ze jest marylin monroe, pasuje do facetow-oferm

Gość gość
Cos w tym jest, bo byłem w zwiazku z byczyca i moge tylko powtórzyć za antyBykiem: dziewczyna zimna, niepotrzebujaca czułości, egoistka i egocentryczka, naprawde nie pamietam, zeby kiedykolwiek pomyślała o moich potrzebach, za to bardzo zainteresowana tym, co mogłem jej dac w sensie umilania zwiazku za moje pieniądze, najchętniej w postaci super wyjazdów. Niesamowita materialistka. Chyba była ze mną tylko z powodu kasy. Jak po roku wspomniałem o problemach w firmie, to za tydzien byłem juz wolny :) Co jeszcze... w lozku nudna i powtarzalna, praktycznie kloda. Ogólnie niezbyt mądra, choć po studiach i co gorsze, bardzo mało inteligentna. Nie dziwne, skoro tylko latalaby na kawki ze swoimi niezbyt rozgarnietymi koleżankami. Dodam, ze te mądrzejsze od niej jej nie interesowały. Zupełnie nie zainteresowana domem. Traktowała go jak hotel. Dwie lewe ręce w kuchni. Podobnie ze sprzątaniem. Miała jednak w sobie jakiś czar. Nie była super atrakcyjna, ale potrafiła byc super efektowna. Bardzo pociągająca w *****ch, spojrzeniu. Miała w sobie jakaś magię. Jednak kompletnie nie nadająca sie na partnera życiowego, matkę. Uznawała zwiazek za dwa oddzielne byty, ktore były razem na imprezach i w lozku. Totalna zima uczuciowa.

Gość gość
Dla mnie jest seksowną gorąca i namietną kobietą .Kocha dobólu jest wierna i skupia sie tylko na tym co wazne w zwiazku. Subtelna , miła zawsze uśmiechnięta dabajaca o dom o jego piekno .Wrazliwa ,wrazliwa i delikatna jak płatek róży .Piszecie wyzej o zimnej kobiecie byk ,to jest przeciwienstwo tych osób spod tego znaku :) To bardzo ciepłe osóbki

Gość gość
ciepła byczyca? chyba was pogmerało po czaszce O(

Gość gość
jak wiadomo Wódź Rzeszy był spod tego znaku to już wiele mówi jakie są, powodzenia jak ktoś lubi blitzkrieg w łóżku i nie tylko.. pewnie znajdą się tacy

Gość gość
Pani Byk jest namiętna w łóżku. W domu spokojna po 35 roku domatorka. Zadba o dom dzieci męża. Konserwatywna monogamistka.

Gość gość
Byczyce to zimne, wyniosłe laski. Maja o sobie mniemanie, ktore nie ma odzwierciedlenia w rzeczywistości. Nie musza byc bardzo atrakcyjne, by byc pociągające. Mimo to w lozku bierne, choć lubią sex. Egoistki. Spotykałem sie z dwiema, wiec wiem o czym mowię. Nie wierzyłem w horoskopy, ale one były jak bliźniaczki. Acha i do tego zero chęci i umiejętności, by ogarnąć cokolwiek w domu. Nawet na kanapki nie mogłem liczyc, ale one liczyły na knajpy i weekendy za miastem. Masakra!

Gość gość
byczyce to seksowne elegantki ,bardzo zadbane i czyste kobiety, lepszych nie znajdziecie

Gość BykiOrzeszTfu
elegantki, he he he! dobre! i do tego seksowne niczym kloc drewna albo bufetowa z baru "pod różowymi gaciami"! slowem mniam!;-)

Gość SuperChlop
kobiety byk atrakcyjne? czlowieku! no chyba ,ze chcesz sie obic caly o jakis kawal tepego upartego slupa soli to moze tak..:-p

Uwielbiam pracować. Ciągle myślę o tym jak tu osiągnąć sukces i zarobić masę pieniędzy. Gdy byłam młodsza bardziej ciągnęło mnie do ludzi, którzy byli traktowani przez innych, jako ludzie "gorszego sortu". Nigdy nie czułam potrzeby, aby zadawać się z "elita", bo zawsze nimi pogardzalam. Gdy nie myśle o sukcesie zawodowym, to czasami zdarzy się myśleć o facetach. O tak, adoratorow uwielbiam posiadać. Jeżeli, któryś na mnie nie patrzy i nie myśli niemal bez przerwy, to jestem nieźle wkurzona. Uwielbiam czarowac, patrzyć głęboko w oczy, uwodzić. Ale to facet ma zrobić pierwszy krok, ja tylko subtelnie zasugeruje, ze wpadł mi w oko. Zazdrosna także jestem. Facet, który zdradzi, to dla mnie dno dna. Lubię zadawać filozoficzne pytania. Zastanawiać sie nad tym po co żyje, i jakie zadanie mam do wykonania, po co żyje. I takich tez ludzi lubię - inteligentnych, wykształconych, z wiedzą, która mogliby mi przekazać. I chce, aby inni widzieli mnie jako bezkompromisowa osobe, z którą nir warto zadzierac i lepiej ja szanować. Zimna i stonowana. Taka otoczka jest bardzo bezpieczna. I tylko nieliczni (i jestem skłonna powiedzieć, ze nikt) odkryją jaka jestem naprawdę. Czyli silna, ale trochę nieśmiała, wrażliwa, kochająca, szczera, zaborcza, nerwowa. Chciałabym rządzić, ale to tez tylko otoczka. Tak naprawdę marzę o facecie, który będzie potrafił ogarnąć moj ciężki i niezrozumiały dla przeciętnego Janusza charakter,który będzie mi rozkazywal. O tak, marzę o tym, aby ktoś objął kontrolę, motywowal mnie (bo jestem nieco leniwa) i pchal do przodu. Bo jestem inteligentna i zdolna, ale moje wzorce, które siedzą w głowie nie pozwalają mi osiągnąć sukcesu. I tak, jestem seksowna. Cialo modelki, nogi długie, szczupla, zadziorna. 

Gość gość
Dnia 14.12.2012 o 14:50, Gość Women ornut napisał:

Panie byczki :) zazwyczaj są piękne, pełne wdzięku i pogody ducha. Będąc pod wpływem planety opiekuńczej - Wenus, bardzo często posiadają talent twórczy. Do miłości kobieta Byk sama wybiera sobie partnerów. Dla amantów, którzy pragną zdobyć jej serce potrafi być niedostępna, a nawet złośliwa. Można próbować pozyskiwać jej przychylność poprzez prezenty, które bardzo lubi wcale tego nie ukrywając. Powinny być to przedmioty przede wszystkim solidne, markowe:)) ale niekoniecznie ekstrawaganckie. Dla tych szczęśliwców, których wybrała do miłosnych rozkoszy otworzy się bez granic ofiarując im niesłychane bogactwo ukrytych doznań. Zmęczyć jej nie sposób. na tyle

Jestem z tego znaku. Do tego trzeba dodać imię i  cyfrę z numerologi i masz panią byk.Każda trochę inna ale cechy podstawowe te same.  

Gość szkoda gadać
Dnia 14.12.2012 o 14:19, Samotny Romantyk II napisał:

Taka jest kobieta BYK: - chamska - niepunktualna - obrażalska - bawi się uczuciami - przeklina - dwulicowa - zawistna - przybiera postawę roszczeniową - materialistka - zakłamana - podła - smutas z niej

Nie tylko Byk. Taka jest każda kobieta.

Gość ech

Co za deebile wierzą w horoskopy?