Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie mam pojecia...

Kobietki, pomozcie w wyborze sukienki na SYLWESTRA:)

Polecane posty

Gość Nie mam pojecia...

Sylwester coraz bliżej, a ja w dalszym ciagu nie mam sukienki. Szukam czegos w czym bede wygladac oszałamiająco (hihi, jak każda kobieta) :P Mam 163cm i 55kg, jestem taka "normalna" :) Założę czarne klasyczne szpilki, więc kolor sukienki nie gra roli, ale raczej nie czuje się w czymś wyzywającym. Chce wyglądać skromnie, ale łądnie. Mogę wydać tak do 150 zł. Przegladam allegro i nie moge nic wyszukac!:( Kobietki pomozcie, mam nadzieje, ze ktoras z Was jest bardziej obyta, bo ja jestem totalnym bezgusciem !:)

Gość Nie mam pojecia...
Cena nie dla mnie:) Ja mam problem, bo mam "boczki" i w prawie kazdej sukience wygladam beznadziejnie :( A powiedzcie mi, bo ja nigdy przez neta nie kupowalam , jak zamowie sobie sukienke z c&a i okaze sie ze bedzie nie dobra to moge ja zwrocic? odeslac?

Gość Nie mam pojecia...
?

Gość mmeeeeeey
A niech mi tam, pomoge... Jestem stylistka, powiedz jaki masz styl, co lubisz, to Ci cos skompletuje, mam kilka minut. :)

poszukaj na allegro cczgos z asosa wpisz w wyszukiwarce w allegro ASOS i gwarantuje ze znjadziesz cos dla siebie proponuje tez poszukac w uzywanych tej firmy bo naprawde czesto sa super okazje a ciuszki raz lub dwa noszone zreszta widac po zdjeciach ;)

Gość Nie mam pojecia...
Nie mam konkretnego stylu, na codzien jestem zwykla, "matka polka" :) chodze zazwyczaj w jeansach, ale z racji, ze chcialabym chociaz ten jeden wieczor wygladac oszalamiajaco i zaskoczyc meza to zrobie wszystko co w mojej mocy :) jestem blondynka o normalnej posturze, jedynie moj problem to brzuch i "boczki" nie mam duzego wciecia w talii:)

Gość żę tak powiem
a jaki ropzmiar nosisz? Sądząc po wymiarach to pewnie M. Ja mam fajną NOWĄ rozkloszowaną sukienkę do sprzedania ale rozmiar L :-(

Gość Nie mam pojecia...
fajna ta tulipanowa, ale nie mialabym odwagi chyba w takich kolorach :) przegladam teraz te asos , zaraz dam znac czy mi cos wpadlo w oko!:)

Gość Nie mam pojecia...
zalezy od rozmiarowki, ostatnio na chrzciny naszego dziecka( 7 mcy temu) mialam sukienke S, ale raczej M wole, bo jak sie okaze ze za ciasna to ten brzuch bedzie masakrycznie sie odznaczal, wiec lepiej M:) nigdy nie kupowalam w internecie , ale wiekszy wybor niz w sklepach u mnie w miescie :) mimo ze miasto niby 100 000 ale porazka jesli chodzi o towar:P moze gdybym miala wiecej czasu to cos bym znalazla, ale z dzieckiem to tak ciezko :)

jak nie miala bys odwagi jestesmy kobietami i jestesmy piekne musimy byc odwazne ; )) zobacz na mnie ja waze 75kg ale mam w tylku to co mysla inni i chodze tak jak chce ;)

Bardzo ladne te koronkowe :)) ..ale ja na sylwestra tak lubie szaleć z kolorami jedna okazja taka wieksza dla mnie w roku z powodu tego ,ze mam dzieci nigdzie wiecej nie wychodze niestety

Gość mmeeeeeey
Generalnie w tym sezonie (od razu zaznaczam, ze nie mieszkam i nie pracuje w Polsce, wiec mowie co pojawia sie na moim "terenie") modne sa dopasowane, krotkie sukienki, z duza iloscia blyskotek, zwlaszcza na poziomie klatki piersiowej i talii, ale tego Ci nie polecam skoro chcesz ukryc boczki. Przewazaja kolory zywe, takze pastelowe. No ale Ty jestes mama, wiec pewnie nie bedziesz sie chciala bawiec w zbyt smiale kolory. Fajnym trendem, ktory bym Ci polecala sa sukienki krotsze z przodu, dluzsze z tylu, z delikatnego materialu, np. http://www.reserved.com/en/collection/woman/dresses/U6412 Fantastycznie to wyglada w wysokimi szpilkami. Do tego dodatki, koniecznie pasek do podkreslenia talii, polecam modny kolor szmaragdowy i ewentualnie kilka zlotych blyskotek.

Gość gosiaaaf
kurara tez mam 1,5 roczna coreczke wiec cos o tym wiem. Ja jednak o niebo lepiej czuje sie w stonowanych kolorach ( czern braz beż ekri pudrowy roż) wiem ze jak zalozyla bym cos dajacego po oczach to zle bym sie czula sama ze soba:P

Gość Nie mam pojecia...
Ja tez jestem strasznie blada, ale zamierzam sie opalic na sylwestra, ( kilka wizyt na solarium - rzadko chodze) http://allegro.pl/nadina-elegancka-mini-sukienka-koronka-m-38-i2836072728.html ta nawet mi sie podoba + te co byly tu linki :) tylko czarna koronka na sylwestra tak standardowo, ale jak nic nie znajde ciekawego to pokusze sie o koronke :) http://allegro.pl/nadina-elegancka-sukienka-na-impreze-zamek-s-36-i2835825208.html ta tez nawet mi sie podoba, ale nie wiem jakbym wygladala w tym... no wlasnie i dodam, ze jestem naturalna blondynka o okraglej twarzy i raczej blada ( ale to moge zmienic )

Gość gosiaaaf
Autorko jesli masz problem z "boczkami" zreszta tak jak ja to raczej ci poszukac sukienki ktora nie jest zabardzo opieta w dolnych partiach ciala np lekko rozkloszowana od pasa w dol. Sama taka mam bo wiem ze w zbyt obcislej czula bym sie nie komfortowo

Gość kobieta cafeee
Ja zaobserwowałam że w tym roku królują również cekiny z tym że taka sukienka to jedynie na sylwestra, potem już niebardzo. Mała czarna zawsze wygląda elegancko i można ją założyć na różne okazje. Także to też zależy czy to ma byc sukienka tylko na sylwestra czy też na inne okazje. Inna też powinna być sukienka na wielki bal a inna na mniejszą imprezę.

Gość gosiaaaf
Ja wlasnie zawsze jak kupuję cos na jakas okazje staram sie wybierac tak zebym mogla to jeszcze gdzies wykorzysac. Nie lubie jak potem dana rzecz przez dluzszy czas lezy nie uzywana w szafie bo nie wypada jej zalozyc:P dlatego wolę klasykę przelamac jakimis odwaznymi dodatkami.

Gość mmeeeeeey
Co sadzisz autorko o mojej propozycji?

Gość gosiaaaf
co do tej sukienki z bon prixa wydaje mi sie ze ona znowu powiekszala by optycznie biodra. Najlepiej wedlug mnie srpawdzila by sie klasyczna prosta lekko rozkloszowana od pasa. Bez zadnych uwypuklen... Ale to tylko moje zdanie:)

Gość gosiaaaf
sorki nie z bonprixa tylko z lipsy london:)

Gość Nie mam pojecia...
Ta sukienka LIPSY tulipan mi sie podoba :) Ta czarna z dluzszym z tylu tez ladna, ale jestem niska i raczej bardziej masywna (55kg) a one chyba na wysokich i szczuplych dziewczynach raczej wygladaja ekstra (tzn widzialam na kolezance tylko w mietowym kolorze) Ide teraz zobaczyc do sklepu z sukienkami, , ktory jest blisko mnie, zobacze co tam maja, orzy okazji dziecko spACer odbedzie:) wieczorem napisze co tam mieli, ale chyba zdecyduje sie na cos w desen tej lipsy tulipanowej :) a co o tej sadzicie? http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS4GsBhg_PEWdYb1sFR3Jcy-_AcnWGDF5QClQ3Ho_NAT3Cmjy9eExcaulra