Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość delikatniutka

Im mniej tym lepiej?? cd

Polecane posty

Gość delikatniutka

Mam problem. Chcialabym kontynuowac rozpoczety temat ale nie moge wejsc tylko akurat na niego? Jak tylko klikam ostatnia strone to internet gasnie. Mozliwe?

Gość delikatniutka
To fajnie bo to moj temat dlatego tym bardziej nie rozumiem dlaczego nie mam tam dostepu?

No dobrze, więc tutaj. Im mniej, tym lepiej, od pewnego momentu znajomości. Początek: tajemnica, cel: niespodzianka, potem: trzeba ukryć coś, co ma być ciągle trochę tajemnicze i świąteczne. Kobieta tylko w męskiej koszuli - to już banał, ale taki widok rano (albo w naciągniętym pospiesznie topie) - to jest to, co tygrysom śnić się może potem po nocach.

a widzisz dziubasku? jak się nie ogląda bloczków reklamowych tylko przerywa reklamy durnymi serialami to się później nie wie jak zrobić przelew za internet przez internet😴 ha! i uważaj bo zaraz wyłączą prund, zakręcą wodę;) leć do banku zapłać za ten internet🖐️

Gość delikatniutka
monteverdi:) czesto masz takie widoki? Ja na razie nie mam ku temu okazji ale kiedys z checia:) arnold jakbys sledzil to ja pisze z tel i tu mam pakiety odnawialne. Jak gasnie internet to kaza mi sprawdzic wiadomosc operatora a gasnie tylko na tamtym temacie. Zono wychodzi ze tylko ja nie mam dostepu

delikatniutka "arnold jakbys sledzil to ja pisze z tel i tu mam pakiety odnawialne. Jak gasnie internet to kaza mi sprawdzic wiadomosc operatora" a no to bogato:classic_cool: ja to mam zwykłego prepaida:( z darmowymi rozmowami do orange:classic_cool: wiec jak też jesteś w orange to daj numer, zadzwonię:)ale jak inna sieć, to nie zadzwonię😴 a neta korzystam od sąsiada przez wi-fi bo nie zahasłował dostępu:classic_cool:

Arnold jest kobietą. Dlaczego tak się do niej nie zwracasz Delikatna? :)

Gość delikatniutka
Zaluje ale jednak nie orange. Bó ok mi tam bez roznicy, arnoldowi chyba tez bo sie nie czepil/a

Gość delikatniutka
Sory arnold, doczytalam:) dzieki za rady, ja zmykam do domu. Sprobuje z kompa sie dostac na tamten temat. Pozdrawiam

delikatniutka - czy często? Tak i nie, owszem, ale rzadziej niż bym chciał. To właśnie materiał na film odtwarzany sobie w głowie (np. na fotelu u dentysty). A Ty, jak byłabyś ubrana w swoim filmie?

Arnold się przyczepia przy głębszym poznaniu. :P

Gość delikatniutka
U dentysty to dziala pewnie jak znieczulenie:) w moim filmie...ja widze siebie w gorsecie i tylko gorsecie. Tego jeszcze nie bylo, mysle o zakupie.

A ja siebie widzę w białej bluzce z kołnierzem na guziki, czarnej, ciasnej , opinającej pośladki spódnicy do kolan i rajtuzach również białych. No i okulary na nosie. I włosy spięte w kucyk. Pod bluzką nie widzę stanika, za to odciskające się sutki rozpychające materiał. Arnold, wsysasz się tak jakby dogłębnie?

Modliszka raczej. Bierze co najlepsze i spada.

Pomarańczowy ściśnij jej przy tym piersi mocno i brutalnie.

Piersi ścisnąć palcami a "jego" głęboko wetknąć w gardło. Arnold wiesz, że przy tym sama siebie musisz pieścić na dole?

Arnold twoja głowa między jego udami. Blisko, ciasno i bez zbędnych bajerów. Im bardziej się starasz, tym bardziej jego "imadło" się zaciska. Czaisz? :]