Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjhjhsjhsjhsj

SOLARIUM

Polecane posty

Gość hjhjhsjhsjhsj

chcę się wybrać na solarium. tylko boję się, że zrobię z siebie debila bo nie będę umiała tego włączyć :O

to proste w obsłudze jest, zresztą personel widząc nową osobę zazwyczaj pyta czy znasz obsługę łóżka. generalnie w większości łóżek jest panel z przyciskiem start. rozbierasz się, kładziesz, wciskasz start i już

Gość hjhjhsjhsjhsj
Dziękuję :D Właśnie wolałabym łóżko a u mnie w okolicy wszędzie kabiny.

Gość kskjksjdk
ja kiedyś chciałam zmienić sobie muzykę i coś tak pojebałąm, że wszystko zaczęło drżeć i po chwili jakiś wielki wiatrak się załączył. taki hałas się zrobił, że myślałam, że prze 10 minut na głowę dostanę i łeb mi od tego nadmuchu urwie. Nie dało sie gówna wygasić. Ciekawe co myślał se ten koleś co tam obsługiwał buahahaha :D

Gość lalalalalassjjshs
ja kiedyś chciałam jedną piosenkę od początku jeszcze raz puścić, a zmieniło mi całą płytę i leciały jakieś gówna do samego końca :O :(

Gość pomarĘczowa
ja chcę zbudować pigment, a u nas wszędzie te brązujące cholerstwa. a na tym pigment sie nie buduje.

ojej, faktycznie wielki problem. idziecie tam się opalać czy słuchać muzyki? x x ja często na solarium własną mp3 zabieram bo radiowe ścierwo często ciężko znieść