Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alee1993

Czy wierzycie we wróżby?

Polecane posty

Zastanawia mnie jedno czy jest dużo osób, które wierzą we wróżby itp. :) Kiedyś spotkałam wróżkę i tak z ciekawości usłyszałam co miała do powiedzenia. Powiedziała mi, że jestem dobrym człowiekiem i mam pomyśleć życzenie, a ona sprawdzi czy się spełni. Natomiast powiedziała mi, ze moja pierwsza miłość czegoś żałuje, ze poznam bruneta, coś otrzymam dobrego z domu itd. Jednak powiedziała tez ze spotka mnie przykrość, nie nieszczęście tylko przykrość. Co to może oznaczać? Co byście zrobili gdybyście znali trochę swojej przyszłości?

nie wierzę w żadne tego typu bzdety. to rozwolnienie mózgu, cofnięcie nas do średniowiecznej mentalności. wróżby są skonstruowane tak aby statystycznie często się sprawdziły. i potem 75% bab siedzi i pisze "moje wróżby się sprawdziły, coś musi w tym być". x x generalnie dla mnie to żałosne. raz kobiety udają wielce nowoczesne, wyemancypowane, walczące o swoje prawa, o zrównanie pensji, a potem się okazuje że wierzą w jakieś zabobony jak średniowieczni wieśniacy.

Gość gość
Zostawił mnie facet. Powiedział, że odezwie się za rok w czerwcu 20. Tłumaczył się iż nie ma czasu , że ja tez nie będę mieć czasu. Cholera jeszcze się mnie zapytał czy zezwalam mu na to. Raz stan euforii a potem negatywne emocje, które przenoszę na bliskich. Zakochałam się tak pierwszy raz. Kurcze ja chciałam do niego wrócić, ale on nie chciał. Musiałam to zmienić. Zamówiłam urok miłosny ze strony http://urokmilosny24.pl – podziałało: ) znow ejstesmy razem.

Gość gość
nie wiem jak można wierzyć w te bzdury :O

Gość gość
Co wy za głupoty opowiadacie. Wróżby istnieją. Tylko że w obecnych czasach jest coraz wtedy pseudowróżek , które łgają w żywe oczy. Ja kiedyś spotkałam wróżkę, którą mnie ostrzegła przed falszywą przyjaciółką i jak się później okazało miała rację. Podobnie jak magia. Ona też istnieje. Pomyślcie jak łatwo ludziom idzie używanie laleczek Voodoo które się sprawdzają. Magia istnieje. Mi też dzieciństwo wmawiano że to bzdura. A sama się przekonałam. Nauka nie uznaje niczego czego się nie da wyjaśnić rozumem.

Gość gość
A już najlepsze jest jak taka paniusia-mamusia z tipsami i smartfonem przelewa jajko przez mietłe i wiąże dziecku czerwoną kokardke:D:D:D