Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alinciaa

Czy podczas porodu można miec majtki ?

Polecane posty

Gość alinciaa

Nie chciałabym cały czas leżeć z odkrytą pisią, czy majtki można zdjąc dopiero do rodzenia? A odnośnie skarpetek - czy sa obowiązkowe czy nie?

Gość iguanaf3
dawno topik na kafe mnie tak nie rozbawił :P hahaha

Gość ABI 678
pisia ahhahahahaaha pale obciaga dupy daje , anal nie obcy ale pisa pisze no szkurrwwwaa

Gość ABI 678
ale typiara ile masz latz ciekawosci, cale biuro sie smieje u mnie ahhahahahahhaahh

Gość jasne i onucę :D
Tak a lekarz pozna że dziecko wychodzi po tym małym wybrzuszeniu na materiale :O Jak to ujęłas pisię zasłania KOSZULA!

Gość a tam jestem
buehehehe:) Możesz nawet w czapce mikołaja rodzić jak chcesz ale sens tego jest żaden. Możesz sobie rodzić w majtkach i co 10 minut je ściągać by położna mogła coś zobaczyć. Są tylko dwa problemy. Pierwszy-personel medyczny weźmie cię (słusznie) za idiotkę i będzie cię tak traktował. A drugi ważniejszy:powodzenia ci życzę w czasie skurczów ściagąć i nakładać gacie. Chciała bym to zobaczyć :D

Gość ten topik bije
na głowę wszystkie, nawet ten, co zrobic z podpaskami w ciąży

hahha :D :D :D. Jesteś wielka, wyraz pisia słyszałam ostatni raz chyba 25 lat temu :D

Gość alinciaa
No ale przeciesz wiem, że gdy będzie dziecko wychodzic to musze być bez majtek. Ale chyba przedtem nie jest to konieczne, przecież rodzi sie wiele godzin.

Gość yukki
rodzi się wiele godzin hmm a na przyklad na poródówce spędziłąm jakieś 40 minut - bez majtek :P A nawet jak wiele godzin to tak często zaglądają do "pisi", że nie ma sensu zakłądać majtek. a zresztą dopóki nie leżysz na łóżku porodowym to koszula zasłania i przód i tył :P

Gość wiem że nic nie wiem.
nie musisz się rozbierac od razu po przyjezdzie do szpitala. Mozesz lazic w dresach albo w czym tam chcesz na początku. Potem mozesz przebrac się w koszule nocną, albo jakąkolwiek koszulę ( lub dadzą Ci szpitalną w zaleznosci od szpitala). I nie musisz miec majtek na sobie bo nikt nie będzie Ci tam zaglądać, bedziesz mogla lezec przykryta normalnie,tylko pielęgniarka będzie co jakis czas sprawdzac rozwarcie.

bedziesz mogla miec majtki tak długo jak Ty będziesz chciała. Ale to będzie bardzo nie wygodne i zobaczysz ze sama zdejmiesz. Bo nie bedziesz przeciez latac z gołym tyłkiem :)

Gość hmmmmmm ????
u nas na podorówke kazali wchodzić bez majtek.

Gość alinciaa
W końcu 1 osoba na temat. A co z tymi skarpetkami ? W jednym szpitalu gdzie rodziła kuzynka dawali na stopy ochraniacze, bo nie miała skarpet a były wymagane bo położne nie chciały wąchac stóp.

Gość a mówią że to stereotyp
Jesteś tlenioną blondyną prawda? boże ty musisz być tleniona! Ale powstrzymam się od wrednych uwag bo poprawiłaś mi humor :D Tak kochanie czasem poród trochę trwa,ale położna musi sprawdzać rozwarcie,a rentgena qurwa w oczach nie ma bo to nie superman! dlatego kiedyś ktoś mądry wymyślił koszule. zakrywa wszystko a jak potrzeba to bez przeszkód można zajrzeć pod czaszę spadochronu. tylko nie kup takiej sexi mini bo wtedy to nawet pan z bloku naprzeciwko sobie zajrzy. oplułam ekran...

wez ciepłe skarpety dlatego że kobietom w trakcie porodu często spada temp. Wszystko zalezy od szpitala. Czasem szpitale dają skarpety jednorazowe z takimi ściągaczami, ale nie wiem czy w Polsce tak już jest.

Gość do a mówią że to stereotyp
za to TY z tym swoim "qurwa" to meliniarą jestes gorszą od debilnej blondynki ! Przeklinaj sobie w miejscu mniej publicznym żałosna idiotko

Gość a mówią że to stereotyp
A skoro tak cię razi to przekleństwo dziecinko to czemu je powtarzasz? :\

Gość taka jedna pisia
Polozne nie chcialy wachac stop? No prosze jakie damy na tej porodowce :D Ciekawe co robia polozne jak ktoras z rodzacych przy porodzie sie zes... - wtedy obowiazkowe sa korki w odbycie?

Gość alinciaa
Kuzynka się nie wypróżniła podczas porodu bo jej lewatywe zrobili ale na sali miała kobiete, ktorej sie to przydarzyło i polozne jej walneły komentarz "pani rodzi a nie sra nam tutaj na ręce". Ale nie dziwie sie bo to przeciez okropne patrzyc sie jak ktoś sie wypróznia pod nos. A kuzynce odnośnie skarpet to powiedzieli że kobiety się nie myją, przyjezdzają zapuszczone, śmierdzące i kultura wymaga, zeby położna potraktowac jak cżłowieka a nie sługę.

Podczas porodu trzeba byc golym jak sw.turecki :D hahahaha ale masz ograniczony umysl malo nie umarlabym ze smiechu :D

alinciaa - nie, nie wierzę :O

Gość giinnniaz worsow
pale robic umie, dyma sie jak stara bladz ale pisaia mowi, o fuckkkkkkkkkkkkk kocham kaffeee

Gość Koślawiec
pisia pisia pisia i skarpety

Gość najlepszy temat miesiaca
gratuluję! zostałaś nominowana do tytułu największej idiotki na kafe;) tak,uródź w majtkach a potem bedziesz mogła na cały swiat nawet wykrzyczeć,że twoje "dzidzi" w czepku urodzone he he he