Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

justyna_kasia

Butelka do kaszki

Polecane posty

W jakiej butelce najlepiej podawać mleko zagęszczone kaszką?? Mam dr browns'a ale 120ml i Avent z serii Natural 260ml jednak nie mogę znaleźć do niej smoczka trójprzepływowego. Może możecie mi polecić jakąś inną firmę butelki, z której mogłabym podawać takie mleczko?? Z jakich Wy korzystacie?? :)

Gość podpowiadaczka
dokładnie, Dr Brown ma smoczki do kaszek do butelek z wąską i szeroką szyjką, poszukaj w necie

Gość nvbdhjvbdh
Polecam Tomme Tippie wraz ze smoczkiem wieloprzepływowym w kształcie krzyżyka, maja również smoczek z wyciętym trójkącikiem do gęstej kaszki. Zaletą TT są duże butelki 340 ml, u mojego się to sprawdza.

Gość Ekspert Philips Avent
Justyna_kasia, do butelek Philips AVENT Natural nie ma smoczka przeznaczonego do gęstych pokarmów. W przyszłym roku pojawi się trójprzepływowy. Natomiast aktualnie w naszej ofercie również posiadamy odpowiednie smoczki (w kształcie litery "Y" lub trójprzepływowy) - są one dedykowane do butelek Classic bądź Złotych. Ekspert Philips AVENT, udzielam porad i odpowiadam na pytania internautów związane z produktami Philips AVENT, a także opieką nad dziećmi i karmieniem. Zapraszam do dyskusji lub kontaktu bezpośredniego.

Gość gość
czy jest już trójprzepływowy smoczek do serii Natural Avent ?

Gość gość
ja sama powiększałam dziurkę w zwykłym smoczku

Gość gość
Ja tez sama powiekszylam,bo te do papek mialy za szybki przeplyw dla mleka zageszczonego 2-3 miarkami kleiku.

Gość gość
czy ktoś wie kiedy pojawi się smoczek trójprzepływowy z serii Avent Natural?

Gość gość
smoczek trójprzepływowy z avent natural jest już dostępny można go kupić na allegro np. w sklepie HubiWorld