Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 27latt

obcasy

Polecane posty

Gość karolina_27
ob niech żyją ob i high heels!!!

U mnie to raczej kwestia kontrastu - jestem sporo niższa od mojego faceta, więc uparcie dodaje sobie centymetrów. Potem noga się przyzwyczaja i na zupełnie płaskiej podeszwie niewygodnie się chodzi.

Gość 27latt
ok, rozumiem. A kręciłoby Cię, gdybyś na obcasach była wysokości faceta. Bo mnie by to bardzo kręciło, jakbym miał równą sobie dziewczynę.

Nie, bez przesady. W moim wypadku musiałabym nosić szczudła. Poza tym to nie jest kwestia kręcenia jako takiego. Do obcasów się przyzwyczaiłam, lubię ładne buty (aż za bardzo) no i lepiej się czuję jak nie jestem taka maleńka przy nim. W innych sytuacjach jakoś mi to nie przeszkadza :)

Gość 27latt
chodzi mi o to, czy chciałabyś być wzrostu swojego faceta na obcasach, jakby miał on np 175cm ( tyle co ja). Mnie np by to kręciło, bo nie lubię, jak dziewczyna jest ode mnie niższa.

Gość 27latt
szkoda. W pl w ogóle jakieś takie są zunifikowane oczekiwania wobec facetów.

To tylko kwestia gustu. Mnie się akurat podobają wielcy faceci, tak jak jedni wolą biuściaste, wysokie blondynki, a inni drobne brunetki.

Gość yukki
mam 174 cm wzrostu, a mój M 180. NOszę obcasy nawet takie ponad 10 cm i jemu to nie przeszkadza :P