Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mlodastudenteczka1

Jestem w szoku... Co wy o tym sądzicie?

Polecane posty

Gość Mlodastudenteczka1

Od dawna koleguję się z pewnym chłopakiem, od razu zaprzyjaźniliśmy się. Jesteśmy z 1 roku. Ten chłopak jest naprawdę super, miły, kulturalny, zabawny, inteligenty a w dodatku przystojny. Ma piękne niebieskie oczy mmm :) Jest wysoki 1,9m i dobrze zbudowany ( ma szerokie bary). Dziś z nim gadałam i wyznał mi, że nigdy nie był w związku. Byłam w szoku!!!! Taki chłopak i żadna dziewczyna się nim nie zainteresowała jeszcze. Jestem bardzo zdziwiona. Co może być powodem tego że dotąd nie miał żadnej dziewczyny? Nie okłamuje mnie, jest bardzo szczery. Bardzo mi się podoba! Chcę mu dać leciutko do zrozumienia, że mi się podoba ale nie wiem jak. Ja też nie miałam jeszcze chłopaka. Oh taka kombinacja.... marzyłam o tym chłopaku i chciałabym własnie z takim stracić cnote.

Gość Stue Man Histro
Aha powiedział ci że nigdy nie był w związku, a ty mu oczywiście uwierzyłaś? Po co miałby się z kimś wiązać jak ma mnóstwo chętnych kobiet na niezobowiązujący seks? On rucha więcej niż jesteś w stanie zliczyć i nie chce tego marnować wiążąc się z jedną kobietą :) Myślę że jak dasz mu do zrozumienia że jesteś chętna i w miarę wyglądasz, to ciebie też przeleci :)

Gość Mlodastudenteczka1
On mówił mi że nigdy nie był blisko z dziewczyną.... Ja mu wierzę.

Gość prowo prowo
Jakby chciał cię zaliczyć też bym tak powiedział :D Kurwa co za miejsce kraina prowokacji

Gość diviannna
i co w tym dziwnego?? nie wymyslaj bierz sie za niego,

Gość Ogierrumurtur
Wnioskuje ze jest on bardzo porzadny, dobrze się dobraliscie! Nie marnuj czas rzuc mu sie w ramiona i pokasz mu co nie co :) Pozdro :)

Gość Mlodastudenteczka1
Co w tym dziwnego? ( że skacze z kwatka na kwiatek?? on taki nie jest !!!!)Jest to rzadko spotykane w dzisiejszych czasach. Sami kurwiarze teraz chodzą po świecie a tu taki chłopak....

Co w tym niezwyklego? zakladajac, ze nie klamie. Moze dotad jego uwaga skupiala sie na innych sprawach, a moze pewne cechy jego osobowosci// charakteru nie ulatwiaja mu nawiazywania znajomosci lub poglebiania ich w takim stopniu, by byc w zwiazku.

Gość hazo
problem taki kretynko ze takich jest cała masa z tym że ty ich nie zauważasz bo nie są atrakcyjni, ot co

Gość a mnie sie zrobilo przykro
bo jego wszystkie zalety zostaly zauwazone bo jest ladny wysoki i na pewno ma duzego :( kazdemu przystojniakowi dopisujecie setki zalet nawet jak ich nie ma jezezli ten naprawde je ma to jest idealny i ja nigdy ale to przenigdy w tym zyciu nie mialbym z nim szans w staraniach o kobiete popierzony ten swiat :(

Gość Mlodastudenteczka1
ale on nigdy nie mial dziewczyny...

Gość Mlodastudenteczka1
ale on nigdy nie mial dziewczyny...

Gość a mnie sie zrobilo przykro
ale mogl miec dziewczyne i bedzie ja mial ja dopiero po 40 tce bede mogl poza tym skad wiesz ze nie mial? skad wiesz ze nie jest typem ktory woli seks bez zwiazku? ale mozliwe ze to jeden z tych wspanialych przystjniakow przy ktorych ja nie mam prawa nazywac siebie czlowiekiem

Gość IMO12370
W takim razie koniecznie zabaw się i zrań, bo normalny to on nie jest Panno Prowokatorko. Jak z nim tak postąpisz, to 'znormalnieje'. :classic_cool:

Gość satanisstka
Możliwe że nie czuł sie dojrzały do tego, i teraz dopiero chce to zmienic ;)

Gość Mlodastudenteczka1
powtarzam jeszcze raz ze nie byl blisko z dziewczyna ale za to dupsko ma rozjechane jakby przelecialo go stado koni.

Gość Mlodastudenteczka1
aaaa wczoraj zrobilam mu lodzika z przelykiem. przeleciec sie nie dalam bo ma strasznie malego fiutka a ja cipe rozjechana na maksa.