Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojonasasiadka

czy mogę złożyć zawiadomienie na policję?

Polecane posty

moi sąsiedzi trzymają od 6 lat amstafa. bardzo agresywna bestia, ale dopoki nie przekraczała mojego ogrodzenia - mialam to gdzieś co oni tam sobie trzymają. jednak jakis czas temu urodziła im się córka. obecnie ma niecałe 2 lata i już 2x została przez tego psa pogryziona. rodzice kłamią, że dziewczynka się przewróciła, albo podrapała sama. ale ja znam tego psa i widzę, że w stosunku do tego dziecka jest agresywny. za drugim razem dziecko wyladowalo w szpitalu. wrocilo normalnie do domu. nie wyglada na to, zeby ktos ze szpitala sie zainteresował tym, ze dziecko zostalo pogryzione. chcialam porozmawiac z sasiadka, ale naskoczyla na mnie i kazala sie nie wtracac :o

Gość szybciej ci rodzice
znecaja sie nad dzieckiem niz ten pies ja gryzie :O to, ze pies nalezty do rasy agresynwje, nie znacvzy, ze rzuca sie na kazdego kogo widzi :O zreszta, nawet agresywny pies nie rzuci sie na dziekco male bo psy akurat wyczuwaja dziecko jako male szczenie :O to z rodzicami tej malej jest cos kompletnie nie tak

Gość enzi-03
uwazaj na takie oskarzenia, jezeli to prawda to wszystko skonczy sie dobrze ale jezeli nie to przyprawisz im duzo problemow a mogli by odebrac im dziecko, przerabiam podobna sprawe miedzy sasiadami

Gość erqweqwr
Matką tej dziewczynki na pewno jest Mycha. :D Nie zgłaszaj bo narobisz sobie problemów, kup szpiegowską kamerkę z allegro która będzie widziała to co ty i dopiero wtedy zgłoś. :classic_cool:

a czy ja gdzieś napisałam, że jestem zaniepokojona, bo pies należy do ras agresywnych? nie! nawet jakby był jamnikiem nie ma znaczenia. ten pies po prostu jest agresywny! nie wiem czy wyczuwa to dziecko jako szczeniaka, ale nikt mi nie wmowi, ze nigdy nie doszlo do pogryzien dzieci przez psy. moze ten pies jest chory lub jakis uposledzony lub zwyczaanyjnie zle wychowany. na pewno jest agresywny w stosunku do tego dziecka rowniez. ewidentnie też dziecko zostalo pogryzione, ale za nic 100% gwarancji nie daje, dlatego chyba powinna wyjasniac to policja?

Gość kokoaina
Do ,,szybciej ci rodzice": co za bzdury wypisujesz!!!! Pies nie pogryzie małego dziecka???? To te dzieci, u których sekcja zwłok wykazała śmierc przez zagryzienie, nie były pogryzione przez psa??? No tak, zapomniałam, że to może rodzice pozagryzali swoje dzieci... Zastanów się, co piszesz...

nauczcie się może czytac, gdzie ja napisałąm, że chodzi o moje dziecko? i tak raz widziałam sytuację z okna gdzie pies zabrał zabawkę dziecka, dziecko chcialo psu zabrać i pies to dziecko podrapał i jakoś poszczypał, na to weszła matka dziewczynki i awanture ojcu zrobiła dlaczego dziecko same z tym psem zostawia. oni generalnie starają się w ogole psa nie dopuszczać do tego dziecka - widocznie mają powody, ale skoro już 2x zostało dotkliwiej pogryzione to widać niedostatecznie dbają o bezpieczenstwo dziecka :o

Gość erqweqwr
Przy okazji apel do właścicieli wszystkich czworonogów. Nie spuszczajcie swoich psów ze smyczy, w Polsce pozwolenie na broń może uzyskać każdy. A zabicie szczekającego, spuszczonego ze smyczy psa to jak pacnięcie muchy. Kaganiec i smycz obowiązkowo!

powtarzam po raz kolejny, gdzie ja napisałam, że chodzi o moje dziecko??

Gość oooooo loł
twoje dziecko zostało dwa razy pogryzione przez psa i ty do tej pory nic z tym nie zrobilas? co z ciebie za matka?