Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nudna_żona

Mój mąż to król życia, ja jestem x'ksem w cieniu Jego

Polecane posty

Gość nudna_żona

Prowadzi firmę z zakresu PR jest ceniony w mieście władze miasta zlecają mu kampanie opływa świat, regularnie bierze udział w wszelakich regatach konferencja w Atenach, NY, czy gdzieś tam a ja jestem nudną, nic nie wnosząca w życie osobą zazdroszczę mu próbuję go "gonić" kończy się to tym że na pół roku ląduje na kontrakcie w Petersburgu którego odmówić się nie da Uganiał się za mną 2 lata, za nim zgodziłam się pójść z nim na pierwszą randkę ślub po 4 miesiącach od ... 1 randki po ślubie 2 lata dzieli nas hmm nie mała różnica wieku ja mam 28 lat, on 37 a może to tylko zimowa deprecha czuje że Wasz partner przewyższa Was o głowę?

Gość Gacie po przejsciach
Przyznaj sie, ze polecialas na pieniadze :o🖐️

Gość też obrażacie innych
Gdybyś była nudna nie ożeniłby się z tobą,widocznie masz to coś co mu się podoba.Głowa do góry:D Też całe zycie goniłam męża,nigdy nie przestał mnie kochac........

Gość nudna_żona
nie leciałam na kasę jesteśmy typowymi krakowskimi centusiami gdy się poznaliśmy na jakimś tam sympozjum pracowałam w zagranicznej firmie nie zarabiałam mało miałam mieszkanie, samochód nie szło o kasę

Gość po co ci onn
walnij pięśćia w stół i powiedz że nie będziesz go opierał i tyle

Gość singielka_55lat
ta

Gość goodpoint
a kto Cie zmusza do wyjazdu w sumie?

Gość skoro Cię chce to coś
musisz w Sobie mieć lub on jest idiotą....równie prawdopodobne

Gość nudna_żona
pracowałam w księgowości dużej firmy potem się zwolniłam ... sama, podjęłam pracę w banku, który w Polsce de facto nie ma swoich oddziałów, ale miał swoją księgowość księgowość przenieśli do Węgier i zostałam bez pracy pół roku bez pracy aplikowałam ponownie do dużej Polskiej firmy i dostałam się pracuję od października przeszłam okres próbny i muszę lecieć na cross training do St P w tej firmie kontrakty to ponoć chleb powszedni ja bez pracy czuję się nikim muszę pracować nie mogę nie pracować

Gość nudna_żona
a co gorsza - firma w której obecnie pracuję ma siedzibę w Katowicach więc mój dzień wygląda tak pobudka 5, wyjeżdżam z domu 6 - 6.30 wracam 18 lub później padam na pysk zmuszam się każdego dnia do zrobienia czegokolwiek w domu mąż cały czas mówi że chce mieć dziecko, teraz albo nigdy ja nie jestem gotowa

Gość goodpoint
rozwiązac Ci problemy? hahah plan wygląda tak: 1/ zwalniasz się 2/ robisz profil na golden line, najlepiej zanim sie zwolnisz 3/ szukasz sobie nowej pracy bez jeżdżenia na wschód proste?

Gość nudna_żona
:) mam profil na golden...

Gość to w czym rzecz
do dzieła

Gość ghjkl
BIEDACZYSKO ,NIE PŁACZ JUŻ ,ZE MASZ TYLE KASY..MOGLABYS BYC BIEDNA I NNIESCZĘSLIWA....IDIOTKA

Gość gość
pewnie ładna jesteś, bo rozumem mu nie imponujesz

Gość gość
Facet Cię chyba potrzebował bo wypadało mieć taki zalążek rodziny, ew dobrze to wygląda w towarzystwie. Czas leci i zdał sobie z tego sprawę, że jedo szanse na znalezienie kogoś na poważnie maleją. Miałem podobnie z byłą już żoną ;) określiłbym siebie jako człowiek sukcesu, pieniądze, podróże po świecie, ambitna praca inżyniera. Ona szara myszka z małego miasta (nauczycielka) coraz więcej nas różniło, dom traktowałem jako bazę - posprzątane, ugotowane, odpocząć psychicznie i wio w świat

Gość To ja go podobno przewyższam
Ja mam wyższe wykształcenie, 3 zawody, znam 3 języki. On po zawodówce, robi błędy w ojczystym. Zarabia 1800, ja 5000.Mam prawo jazdy, a on nie.Interesuję się sztuką, miałam kilka wystaw,znam ważne osoby w mieście, wyjeżdżam na ważne delegacje, rozmawiam z kluczowymi kontrahentami. Ale to najlepszy pod względem charakteru człowiek na świecie i wcale mimo tych błędów nie jest głupi; kocham go.

Gość gość
jakbym czytała o własnej siostrze :D centralnie

Gość gość
pozatym temat został założony PÓŁ ROKU TEMU

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] To ja go podobno przewyższam Ja mam wyższe wykształcenie, 3 zawody, znam 3 języki. On po zawodówce, robi błędy w ojczystym. Zarabia 1800, ja 5000.Mam prawo jazdy, a on nie.Interesuję się sztuką, miałam kilka wystaw,znam ważne osoby w mieście, wyjeżdżam na ważne delegacje, rozmawiam z kluczowymi kontrahentami. Ale to najlepszy pod względem charakteru człowiek na świecie i wcale mimo tych błędów nie jest głupi; kocham go. \I Jeśli to prawda co napisałaś,to bardzo miło było coś takiego na kaffe "spotkać";życzę Wam duuużo szcześcia:)

Gość gość
to wszystko jest w twojej głowie.rywalizujesz z osobą którą kochasz,porównujesz się.dla własnego komfortu lepiej przestać

Gość gość
on Ciebie przeznaczył do rodzenia dzieci. Wsam raz nadajesz się do siedzenia w domu z dziećmi a on będzie zdobywał świat.