Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojony sytuacją!

która z was ma w domu przezroczystą kabinę prysznicową?

Polecane posty

Szczerze, jak można tak na własne życzenie robić możliwość podglądania was? Po co innego takie przezroczyste te kabinym jak nie po to by ktoś mogł was w razie czego podejrzeć? Nie wstyd wam tak? :( Wystarczy, że sie zapomni zamknąć i zawsze może ktoś wejść i wszystko widać jak na dłoni. Całe piersi, brzuch.. aż boje się pomyśleć co jeszcze. Przezroczyste kabiny montują sobie tylko plugawe bezwstydnice i robią to specjalnie!

Gość Sophia n.
Mam a w sumie nie kabine a przesuwne drzwi- przezroczyste :classic_cool: Nie wiem jakim głupkiem trzeba być by sie oburzać, do mojego domu i lazienki ma dostep tylko rodzina i czasem znajomi a nie zboczki :D

nie boisz się, że dziecko niechcący wejdzie i cię zobaczy całą nagą? zawsze może dojsc do takiej sytuacji, nie lepiej dlatego mieć nieprzezroczystą kabinę prysznicową? pomyśl!

Gość Sophia n.
I co się stanie jak mnie zobaczy? Sorry nie jestem shemale bym musiała sie ukrywać. A tak w ogóle dzieci nie wchodzą do mojej łazienki :D

Gość co o mnie powiecie
pamietam to prowo z 2011 roku :D

Gość Sophia n.
Domyslam się że prowo, chyba nie ma takich przygłupów w realu :D

Gość jatra n
ja tez mam rozsuwane szklane drzwi, a dzieci nie mam :D

to nie jest prowo. tamte tematy były moje. nadal nie rozumiem jak można prowokować takie sytuacje, że ktos moglby was podejrzeć, ZAWSZE jest taka szansa, ze dziecko wejdzie i zobaczy wszystko. i jak to pytasz co sie stanie? no jak to co sie stanie? nie wiesz? to moze w ogole chodz przy dzieciach non stop nagolasa, czemu tego nie robisz? co by sie stało? :o

Gość Sophia n.
Przypadkowa nagość nie powoduje zboczeń etc :classic_cool: nie stanie się zupełnie nic to tylko ciało, dla masturbanta, prawika podniecajaca sytuacja nie dla dziecka.

Zawsze można mieć nieprzezroczystą kabinę prysznicową. Tak samo jak drzwi do łazienki są nieprzezroczyste! Jaki jest praktyczny i logiczny sens zakładania przezroczystych kabin?? ROBICIE TO SPECJALNIE TYLKO PO TO BY PROWOKOWAC SYTUACJE PODGLĄDOWE! jestescie wyuzdane i tylko tego chcecie by was ktoś podglądał w łazience - po to wam te kabiny!

Gość Sophia n.
Mam takie drzwi bo pasują do wnetrza łazienki :classic_cool:

Nie wiem czy wiesz, droga autorko, że istnieje coś takiego, jak zamek w drzwiach :) I kogo masz na myśli mówiąc WSZYSCY ? Całe miasto wchodzi do Ciebie do domu, do łazienki ??

Gość Sophia n.
Dokładnie istnieje coś takiego jak zamek :D

zaniepokojonYY a nie "A" więc chyba raczej jestem mężczyzną, a zatem autorem, a nie autorką :o A zamknąć to się można zapomnieć i wtedy jestescie jak na dłoni całe gołe, a zawsze moznaby mieć dodatkową ochronę w postaci kabiny, a wy specjalnie zapominacie zamknac zamka i montujecie te plugawe i zboczone przezroczyste coś!

Gość ja powiemmmmmmmm
prowo jak nic a jesli nie prowo to założycielka tematu na 100% ma coś z psychiką

nie jestem kobietą kretynko zboczona upubliczniająca swoje ciało w przezroczystej kabinie prysznicowej, gdzie kazdy moze wejsc i cie ogladac jak na dloni a robisz to specjalnie bo cie to jara brzydka locho!

Gość domi nika
a jaka Ty masz kabinę autorze? i dlaczego masz taki wstręt do ludzkiego ciała?

Nie mam wstrętu. Oczywiscie, ze ja nie mam takiej kabiny prysznicowej! Jak można w takiej kabinie siedzieć i chcieć się odintymnić? Może w ogole latajcie nago po ulicy bezwstydnice!

Gość bezwsztydnica to ja jestem
A czemu? Bo nie mam kabiny tylko wannę z takim wężykiem i słuchawką jak przy prysznicu... i nawet szybki nie ma! Ha! Tylko nie mówcie nikomu, że zamykam sobie łazienkę jak się kąpię, a w zasadzie biorę prysznic w wannie, bo stracę miano bezwstydnicy!

Gość domi nika
Autorze puknij się w głowę, bo to co bredzisz przerasta wszelkie wyobrażenie

Gość gość
Ja nie mogę gościu jest chyba stuknięty. Zauważyłam ten temat i nie mogłam się powstrzymać:) Ja posiadam akurat kabine która jest przezroczysta i jakoś się tym nie przejmuję. Kiedyś miałam wannę jak któraś z osób tutaj i zgadnij Zaniepokojony' Jak brałam prysznic ?????? Jeżeli masz ochotę zobaczyć moją kabinę zapraszam:)))