Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nsckdslnckscksdnncfd

czy nie szkoda marnować test?

Polecane posty

dziś mój 31 dzień cyklu. Cykle mam 29-34 Dwa dni temu wyszedł negatywny. Myslicie żeby zrobić jutro czy jeszcze poczekać? nie chcę marnowac kasy na testy, ale zależy mi też żeby wiedzieć jak najprędzej ze zwględu na sytuację zawodową..

Gość Qochanie
Marnować kasy na test? przecież to jest koszt 10 złoty w niektórych aptekach nawet 5... a jak ci było szkoda na testy to na allegro mogłaś zamówić. 15 zł 10 testów...

Gość tfydtb
radze zrobic test w 35 dniu cyklu o ile nie dostaniesz okresu. najlepiej rano ale to pewnie wiesz :) ale to tez nie gwarantuje ze wtedy pokaze prawde bo to zalezy ktorego dnia dokladnie zaszlas. moze 35 dnia bedzie jedna kreska a kilka dni pozniej juz dwie. beta na poczatku bardzo szybko rosnie

ja proszę o poradę, a nie analizę mojej sytuacji finansowej :)

Gość Qochanie
Nie analizuje sytuacji finansowej. Proste jak ci szkoda kasy umów się do gin na 2 tygodnie po pierwszym dniu planowanej miesiaczki. skoro masz tak mało pieniędzy to na bete też szkoda. bo trzeba ją powtórzyć dwa razy. po pierwsze żeby się zorientować czy wszystko ok po drugie dla pewności.

tfydtb - dzięki za radę :) Qochanie - Ty pewnie masz "tak dużo pieniędzy", że stać się "nawet" ba betę prawda? Gratuluję taktu i delikatności.

Gość Qochanie
Podejrzewam że jak nie stać cię na zwykły test to pewnie i na dziecko. Jak szłas do łóżka to na zabezpieczenie było stać bo jeśli nie to po co szłas?

Gość miomao2
kuzwa, marnowac test? litosci, a potem jak by nie daj boze bylo dziecko dziecko - odpukac bo mam nadzieje ze ci sie ciaza nie przytafila- czego nie bedziesz chciala marnowac? pieluch, mleka? bedziesz dziecku zakladala 2 pieluchy dziennie i odgrzewala mleko sprzed 3 dni?

Gość Qochanie
Mlomao2 znam taka osobę. dla siebie na sprzęt nie żałuję ale dziecko ma wydzielone pieluchy. 1 na noc i w dzień dopiero jak przecieknie albo bardzo śmierdzi. Więc mam nadzieję że z takim podejściem jeśli będzie ciąża dziecko trafi do adopcji

jak dziewczyny piszą, że robią test za testem bo nie mogą się doczekać to wyzwiska lecą że marnuują kase bo niecierpliwe. Nie powiedzialam, że mnie nie stać, jestem zwyczajnie oszczędna. A takich wrednych bab jak na kafeterii to nigdzie nie spotkałam. Lepiej wam się zrobiło ? :/

Gość fdffedg
autorko poczekaj do 34 dnia cyklu. Jesli okres się nie pojawi, to zrób test...

Gość Qochanie
Prawdę piszemy. Ja zrobiłam łącznie 4 testy. Od nikogo nie słyszałam że za dużo. a po drugie o robieniu testu nie musisz nikomu mówić....

tak, robiłam z porannego. Myślę, że wstrzymam się do niedzieli.

dzieki życzliwa kobieto :)

Gość dwfwefwefew
Nie rób drugiego testu. Negatywny to negatywny.

to nie bylo do ciebie, to bylo do fdffedg :O