Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość christmas TIME!

święta...

Polecane posty

Gość christmas TIME!

Witam, moje pytanie dotyczy świąt,,, a dokładniej prezentów... co kupić bratowej, szwagrowi, tacie, teściowej? brak pomysłu... :/ może coś polecicie? oczywiście chodzi o jakieś zwykłe małe prezenty, a nie komputery, dvd itd... ;)

Gość christmas TIME!
ktoś podrzuci jakiś pomysł będę wdzięczna,,,

Gość odpowiem na pomarańczowo
Ja Ci za wiele nie pomogę, bo u nas zasada jest taka, że prezenty daje się tylko w domu między sobą, dzieciom i gospodarzom. Jak idę do kogoś to kupujemy np. jakiś kosz okolicznościowy, albo dobry alkohol i sękacz. Dzieciom to inny temat... Takich prezentów każdy każdemu nie popieram, zawsze wychodzi z tego "kupa gówna"... przynajmniej tak jest u moich teściów. Mają zawsze wigilię na 25-30 osób i każdy z podarunkami przychodzi. Później jak zaczną się obdzielać to nie wiadomo, czy śmiać się, czy płakać ;-( dezodoranty, gacie, popielniczki, zapalniczki i inne badziewo... w sumie trudno się dziwić, jak się ma kupić kilkanaście podarków co roku... ja się w to nie bawię. Idę do teściów z ładnym koszem i patrzę tylko na ten kabaret ;-)))

Gość odpowiem na pomarańczowo
tak myślę, że może warto pójść w książki np. i wybrać coś i bratowej i szwagrowi... ewentualnie dobra kawa/szwagrowi trunek... zależy na pewno od kwoty i na ile blisko z nimi jesteś. Tacie chyba najłatwiej - ja zawsze na urodziny kupowałam tacie koszulę ;-) czasami jeszcze krawat, albo spinki do koszuli.