Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdziwiona Bardzo

Ciąża a sex

Polecane posty

Gość Zdziwiona Bardzo

Mam taki problem i nie wiem co na to poradzić. Nie mam już objawów ciąży jestem w drugiej połowie a nie mam ochoty na sex.

Gość ciężaróweczkaaaaaa
Czytałam, że czasem tak jest. Ja znowu w ciąży mam ochotę jak nigdy :D

Gość Zdziwiona bardzo
Przed zajściem mogłam cały czas. Oczywiście z moim partnerem nie z każdym:)

Gość zdziwiona bardzo
Najgorsze jest to że nie mam ochoty od jakiś 12 tygodni. a wiadomo mąż by chciał. zmuszam się ale może jakoś można to inaczej rozwiązać

Gość ja mialam tak ze do konca
2 trymestru nie chcialo mi sie. A potem jakby diabel we mnie wskoczy, ale i sil nie tyle co by sie chcialo :)) Pogadaj z partnerem. Napewno zrozumie i nie zmuszaj sie.

Ja w pierwszej ciazy nie poznawalam sama siebie i swoich mozliwosci ;) w drugiej juz tak rozowo nie jest tym bardziej dla meza ale nic z tym nie zrobisz a zmuszac sie nie powinnas.On powinien zrozumiec ,ze jesli nie masz ochoty to po prostu nie masz i juz.A ta niechec nie jest spowodowana u ciebie na przyklad tez strachem o dziecko?

mam to samo, jestem w 20tc i też słabo z ochotą. czasem są takie dni, że mam ochotę, ale naprawdę bardzo, bardzo żadko... widzę, że mężowi jest z tym źle, tuli mnie, stara się a ja wiecznie odmawiam. zmuszać się nie będę, bo to nie o to chodzi. u mnie myślę, że dużo robi strach o dziecko, chociaż lekarz powiedział, że wszystko ok, że możemy się kochać bez żadnego problemu. na początku ciąży strasznie mi się chciało, a teraz kompletnie nie... niestety mam wrażenie, że mężowi ciężko to zrozumieć... :/