Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zrozpaczona14

nieletnia i dorosly

Polecane posty

mam 14 lat i chlopaka ktory ma 22 . Moja mama chce zlozyc na niego donos na policje , ze zadaje sie z nieletnia ale czy jesli nie uprawiamy seksu moze cos z tego miec ?

Gość Anastasssja
orgazmy moze miec :classic_cool:

Gość moim zdaniem to....
pedofil :O nawet jak nie bylo seksu... Chodzicie trzymajac sie za rece i rozmawiacie o pogodzie?

wie o tym , jestemy juz ze soba rok i jeszcze nie wspolzylismy . wiem ze mnie kocha i ze jest gotowy czekac jeszcze dlugo , ale moi rodzice tweirdza ze mnie wykorzystuje i chca zglosic donos na policje

Raczej złożyć donos. Wcale się nie dziwię, skoro taki poważny i dorosły to niech pójdzie do twoich rodziców i z nimi porozmawia. Jest w stanie to zrobić dla Ciebie.

ale wedlug naszego prawa 15 latka moze juz uprawiac seks , czy jesli ja sie zgodze z nim wspolzyc , a naprzyklad moi rodzice zglosza donos , ale bede mogla juz jako 15 latka legalnie uprawiac seks to bedzie mial problemy ?

mama tylko straszy:O rodzice zawsze coś znajdą:O zazdrośni że wyfruwasz im z gniazda :classic_cool:

Pójdzie do twoich rodziców porozmawiać? Jeśli ma poważne zamiary to powinien to zrobić. A w razie wpadki to do rodziców wrócisz czy twój men się tobą zaopiekuje. Jesteś na tyle odpowiedzialna żeby iść do ginekologa i porozmawiać z nim o antykoncepcji? A może on pójdzie z Tobą w końcu to wasza wspólna sprawa, czy może jest jednym z tych co wstydzą się kupić gumki?

Tak Ci sie spieszy do tych spraw?Lepiej pomysl o nauce,bo z zabawy w dorosla mozesz szybko mama zostac,a dziecko to nie lalka,ktora rzucisz w kat jak sie znudzi.A chlopak moze Cie wykorzystac i zostawic,bo bedzie mu tylko na jednym zalezalo.Dopoki mu sie nie oddasz,bedzie Ci zlote gory obiecywal i bedzie mowil to co chcesz uslyszec,kiedy juz zrobi swoje,to wezmie nogi za pas

nie spieszy mi sie i mu tez nie , nie zmusza mnie do niczego i nawet o wspolzyciu nie wspomina , raz mi tylko powiedzial ze jak bede gotowa to mam mu powiedziec bo nie chce nic na sile .

Gość ljrwyh
Karalne jest obcowanie płciowe z osobą, która nie ukończyła 15 roku życia. Tyle mówi prawo.