Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fresh menhol flavor

dylemat

Polecane posty

Gość fresh menhol flavor

Hejka. Wiem ze tego typu tematy byly juz zakladane ale wiekszosc dotyczylo wyjazdu z uk do pl. Ja jestem od 8 lat w usa i tez jestem na rozdrozu wyjechac czy zostac. Tesknie za polska bardzo ale chcialabym i sie boje wyjechac. coraz czesciej o tym mysle. mam 30 lat, wolna bez zobowiazan moge w kazdej chwili wyjechac i zaczac zycie od nowa.w polsce skonczylam 3 letnie studia licencjat, mysle ze moze jakbym wrocila to poszlabym na jakies zaoczne na 2 lata dorobic mgr. Ale boje sie ze nie znajde pracy jakiejkolwiek nawet w sklepie. mam troche oszczeddnnosci na czarna godzine $ 80 tys nieruszane do tego 5 letni samochod i wyposazenie mieszkania typu sprzety tv komp itd. wszystko bym zabierala. Ale nie wiem juz sama. Pieniadze inwestowac w mieszkanie czy biznes ( nie wiadomo jaki zeby przynosil dochod) nie mam pojecia doradzcie obiektywnie dzieki:)

Gość fresh menhol flavor
doradzcie cos . Nie bylo mnie w polsce 8 lat nie wiem jak wszystko sie tam pozmienialo. da sie zyc?

Gość dupajas
ja bym z taka kasa wracal i otworzyl jakis biznes wlasny w pl

Gość kafeteria :)
nie czytałam Twojego posta po "hejka" mnie odrzuciło masz 30-tkę i tak się witasz... zostań w USA

Gość fresh menhol flavor
wydjae mi sie ze hej, heja, hejka to jest normalne sympatyczne przywitanie, nie wiem co w tym takiego odrzucajacego :)

Gość sorry ale to nienormalne
mieszkam od 8 lat w uk - w zyciu bym do polski nie wrocila. wg mnie to po prostu brakuje ci facet i ot caly problem. polska to totalne dno i chyba nie znasz realiow tam dlattego sie zastanwiasz nad powrotem.

Gość fresh menhol flavor
troche jest w tym racji moze ze brakuje mi takiego normalnego zycia. Jestem sama, duzo pracowalam, troche zwiedzalam ameryke i jakos tak wyszlo ze jestem sama. Bylam w zwiazku z kims 3 lata ale 2 lata temu sie rozpadlo i od tamtej pory jestem sama. Ale tutaj nie ma normalnych facetow. chodzilam na randki i jakos nic z tego nie wychodzilo amerykanie sa beznadziejni i chcialabym zwiazac sie z polakiem ale tu gdzie mieszkam nie ma ich za wielu. czasami mi sie wydaje ze w polsce sa bardziej normalni ludzie:(

Gość w polsce sa dupki
nie są :( wszyscy narzekają tylko i są nieudacznikami

Gość fresh menhol flavor
ahhh gdzie ci mezczyzni..prawdziwi z klasa:)

Gość luz bluz itp
mam podobnie jak ty autorko mam 30 lat rozstalam sie facetem jestem sama mieszkam i pracuje w UK ponad 5 lat i tez sie zastanawiam czy nie wrocic do PL i zalozyc wlasna firme itp ale sie boje ze pomysl mi nie wypali i strace tylko pieniadze i znowu bede musiala zaczynac od nowa powiedz mi autorko czy masz jakas rodzine w USA ? ciekawa jestem tez ile razy udalo ci sie odwiedzic PL w ciagu 8 lat pobytu w USA bo wiadomo odleglosc jest spora

Gość smieeeech na sali
buhahahahahah