Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pan.n.

Jak namówić dziewczynę by przerwała ciążę?

Polecane posty

Gość pan.n.

Poznałem dziewczynę, ślicznotka. Czułem do niej silny pociąg seksualny. Pragnąłem jej ciała. Zacząłem się z nią spotykać. Cały czas udawałem, że zależy mi na niej, że jest dla mnie ważna, że ją kocham ponieważ chciałem pójść z nią do łóżka. Nawet szybko poszło. Odpowiadało mi to, grałem związek by mieć seks. Wiedziałem, że to przygodna znajomość na jakiś czas i nie wiązałem z nią głębszych planów. Ta dziewczyna jednak naprawdę się we mnie zakochała. Poznałem ją trochę przez ten czas. Jest bardzo miła, ma dobre serce, jest wrażliwa. Zwierzyła mi się ze swoich problemów sytuacji rodzinnej. Nie zna swojego ojca, ojczym jej nie szanował, bił i upokarzał. Jej matka znęcała się nad nią psychicznie, wyrzucili ją z domu po maturze. Przyjaciół też właściwie nie ma. Jak już wspomniałem jest dobrą osobą i ludzie to wykorzystują. Wiem, że nie jestem od nich lepszy. Może to z braku miłości, rodziny, z faktu, że jest sierotą zgodziła się łatwo pójść ze mną do łóżka? Jest trochę jak dziecko, naiwna. Była dziewicą. Problem zaczął narastać, nie mogłem się jej oprzeć. Niedawno oznajmiła mi, że jest w ciąży, że będziemy mieli dziecko! I teraz sytuacja bardzo się skomplikowała. Nie wiem jak wyznać jej prawdę, że nic do niej nie czuję.. Chciałbym żeby usunęła ciążę, mogę nawet pokryć koszty aborcji. To dziecko tylko zawadzi w mojej karierze. Może gdy się o wszystkim dowie sama będzie chciała się pozbyć ciąży? Co zrobić? Jak z tego wybrnąć w delikatny sposób?

Gość droba bez powrotu;;;;;
czy ty jestes normalny???

Gość słabiutko, prowokatorze
oj, słabiutko :) Jak widzisz, liczba nabranych - zero. Musisz jeszcze potrenować 🖐️

Gość Autorko, ludzie tutaj
Utnij sobie kutasa, żeby na przyszłość nie mieć takich problemów.

o, sorry, jedna naiwniara kafeteryjna już przyszła :D Uświadamiam - to prowo mające na celu wywołać wieki bulwers wśród bab na kafe :)

Gość A może już przerwała a ty
o tym nie wiesz, w końcu z debilem mieć dziecko to tragedia :D .

Druga... :)

Gość znajomaaaaaaa
what?...prowo...bo nie wierze ze mozna byc takim sukinsynem

Gość A może już przerwała a ty
Tak , tak , wszyscy o tym wiemy:). Ja nie raz wchodziłam na nieudolne prowokacje (bo dobrych jeszcze nie spotkałam ) ;)

Gość prowo i tyle
w tym temacie

Gość Pan.N.
To nie jest żart. To dziecko nie może się urodzić. Mam pracę na wysokim stanowisku i gdy każdy by się dowiedział..

Powiem gdzie popełniłeś błąd, trollu - po prostu przesadziłeś, obrazek jest zbyt przerysowany :) Biedna, dobra, naiwna dziewczynka, doświadczona przez życie, uwiedziona bezwglęnie przez sukinsyna na stanowisku, który wlazł na takie forum jak Kafe pytać się kobiet, jak kazać przerwać ciążę - cienko, oj cienko. Pamiętaj - przy prowokacji nie można przesadzać, bo się wszystko sypnie :)

Gość ojejoszku
Tego tekstu nie napisał facet. To marna prowokacja znudzonej kobiety.

Gość Do autorki...
No i mamy materiał na brazylijską telenowelę :D ....Może jakaś 80 letnia babcia się nabierze. Swoją drogą zastanawiam się skąd aż taki brak talentu do opowieści, przecież jak już ktoś to robi to wstyd nie wiedziec jak się to robi :D.

Gość marlena w czerni
:D prawie się dałam nabrać ;)

Gość ......pan.n......
karierowicz a na gumki go nie stać :D

Gość juleczka145
A tak poza tym, to ten temat i ta historyjka już tu kiedyś była.