Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajedankaniewianodma

kobiece sprawy

Polecane posty

hej kobiety, mam pytanko mam 18 lat i nie mam idealnie równej miesiaczki,tak róznie raz co 28 raz co 30 czasami co 21 dni, chociaz czesciej trzyma sie tych 4tyg. raz w roku tez bywało tak ze miałam dopiero za 45 dni, ale w tym juz nie, chyba powoli sie reguluje. bóli zadnych mocnych z tym zwiazanych nie mam, czasem sa czasem wcale,ale mam takie pytanko czy majac 18 lat powinnam cos zrobic zeby był regularny od deski do deski? bo nie wiem czy to jest konieczne, czy powinnam sie wybrac z tym do ginekologa.pytam was, bo teraz tak ciezko jest sie zapisac chociazby do lekarza zeby sie cokolwiek dowiedziec,tyle trzeba czekac, na prywatna wizyte mnie nie stac, bede wdzieczna za madre odpowiedzi

dziekuje, czyli nie musi byc taki idealny, boje sie tez isc do ginekologa nawet tak kontrolnie,bo panicznie sie boje ze cos mi jest,heh, nie lubie lekarzy,nie ufam im

A od którego roku miesiączkujesz? Nierówne menstruacje w tym wieku nie są niepokojące - wszystko się musi unormować :-) Wizytę u gin i tak bym Ci poleciła ale na spokojnie.

Gość sedes terminator
Tytuł powinien być "Kobiece zlewy" :P🖐️

ok dziekuje, gdzies tak od 14 roku zycia,juz kiedys o tym myslałam, bo czasmai troche sie bałam ze dopiero co 45 dni itp, ale najpierw nie chciałam bo nie byłam pełnoletnia i bym musiała mame za soba ciagnac,potem jakos nie było czasu, teraz zreszta tez,ale moze jakos w waakcje jak skoncza sie matury itp to na spokojnie sie wybiore,chociaz boje sie troszeke,nie samej wizyty,ale tego co usłysze,dziekuje wam za odpowiedzi :)

hehe, no racja mogłoby tak byc, ale nie wpadłam na taki tytuł :)

Wiadomo, że pierwsza wizyta jest stresująca z resztą ja do dziś dnia nie szczególnie za tym przepadam :-) ale no cóż już tak jest i będzie, a jeśli trafisz dobrego lekarza to spokojnie nie ma się czego bać.

Gość sedes terminator
MOdka perwersyjnie zmienia treść moich wypowiedzi niczym TVN. dyskretnie wycina nieporządane posty prawicowe :D🖐️