Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katrina!

uczucie mokrości...

Polecane posty

Gość katrina!

witam dziewczyny... otóż od ponad miesiąca mam pewien problem... chodzi o śluz z pochwy... otóż od pewnego czasu czuję się cały czas "mokra", no i śluz ma bardzo intesywny taki jakby kwaśny zapach... nie ma on rzadnego zabarwienia, nie jest biały, tylko zwykły przeźroczysty no ale jest go dużo i ten intensywny zapach... po prostu cały dzień czuję się jakbym miała mokro w majtkach... nigdy wcześniej tego nie miałam... może ktoś wie czy to coś poważnego? wizytę u lekarza mam dopiero w przyszłym tygodniu... dodam że dbam o siebie, stosuję do mycia lactacyd femina... może ktoś pomoże?

Gość katrina!
mam też wzdęty brzuch... oczywiście ciążę wykluczam na sto procent bo 2 dni temu skończyła mi się miesiączka która byłą taka jak zwykle... mam też lekki ból w dole brzucha... ktoś może coś doradzić? nie wytrzymam do przyszłego tygodnia... :(

Też tak czasem mam, ale noszę w tedy wkładki takie cieniutkie, i po problemie

Gość raczej infekcja
do lekarza

Gość eveline;;;;
katrina->mam podobnie, biorę od 3 dni lactovaginal i doustnie provag, ale poprawy żadnej, mam dosc tych upławów

Gość zocha+=+
Katrina lactacyd to dobry pomysł, też go stosuję i mi służy. Spróbuj dodatkowo zastosować dopochwowo invag, probiotyk działa bardzo szybko, obniża w pochwie pH i chroni przed bakteriami oraz grzybami, mi przy upławach zawsze pomaga. Dobrze ze masz umówioną wizytę u lekarza, ponieważ to może być infekcja, nadżerka albo w gorszym przypadku wodniak w jajowodzie. Koniecznie się pobadaj - wymaz z pochwy, cytologia i usg! Powodzenia!

Gość Agatka90
Mam podobny problem. Lekarz stwierdził nadżerkę.

Gość misiaczek24
Też mam tak czasami, zakładam wtedy dopochwowo invag przez 7 dni i przechodzi, myślę że nie masz się czym przejmować. Pozdrwiam

Gość samanthhhhaa
być może to jakaś infekcja bakteryjna skoro śluz ma ten kwaśny zapach. Przezroczysty ale bezzapachowy jest typowy dla naszych dni płodnych. nie wydaje mi sie, żeby to była nadżerka bo ja mam i śluz mam normalny . Do czasu wizyty tak jak dziewczyny napisały invag może okazać się bardzo pomocny. Wizyta u lekarza rozwieje twoje wątpiwości.