Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadia56

związek z rozsądku czy tak powinno to wyglądać ???

Polecane posty

Gość nadia56

witam wszystkich uzytkowników tego forum pisze można powiedzieć dlatego że potrzebuje dobrej rady ,, od kilku miesięcy spotykam się z pewnym kolesiem niby wszystko jest ok on wyznaje mi miłosci , stara się jak możze zeby wszystko było ok, a ja jak ta ostatnia idiotka szukam czegoś innego zawiązuje znajomości z innymi facetami na boku czasem na sex albo żeby sie poprostu zabawić , wiem ze tego kolesia powinnam zostawić ale brutalnie mówiąc uważam ze jest idealnym kandydatem na dalsze życje tzn może mi wszystko zAPEWNIĆ , w tym związku raczej się nudze ale uważam ze skoro mam już 23 lata to jednak trzeba się ogarnąć jakiej jest wasze zdanie ??

Gość ukaszek
Odejdź i nie krzywdź faceta. Jesteś zwykłą szma*ą.

Gość cześć typowa kobieto
:D:D:):D i brawo za odwagę szczerze mówisz, że żli chłopcy do zabawy i adrenaliny a dobry jeleń do kasy i bezpieczeństwa tak myśli większość właścicielek pochwy na wydaniu no, taka przypadłość zastanawiam się, jakich argumentów użyć, żebyś uczyła się na błędach innych pochwowatych nie........Ty najprawdopodobniej wyjdziesz za tego zakochanego jelenia i będziesz nieszczęśliwa, przyprawiając mu rogi, po czym się rozwiedziecie za lat kilka-naście-siąt, aby WRESZCIE odetchnąć i żyć pełnią życia no, jest tez inna opcja zostawisz go i rzucisz się w wir życia teraz żeby po latach stwierdzić, że jednak faceci to chuje i mogłaś wyjść za tego jelenia, bo dobry był z niego chłopina tak czy inaczej, masz przejebane z takimi dylematami na poczatku masz przejebane życzę wytrwałości w tak czy inaczej nieszczęśliwym trawieniu niepokojów

Gość kamil jgora
daj sobie z nim spokój, zanudzisz się na śmierć.

Gość kamil jgora
masz jeszcze czas, 23 lata to nie starość. Po co ci się potem rozwodzić.