Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak pytam????????????d

Mam pytanie: kupujecie filmy czy sciagacie z internetu ?

Polecane posty

Gość tak pytam????????????d

bo tak sobie mysle , kupie obejrze i co? rzuce plyte w kąt?

Gość źlee być
chomik też niedługo może być zamknięty, bo jest sprzeczny z prawem, już w planach jest jakaś czystka. Ja natomiast nie ściągam filmów z internetu, nie jest to zgodne z moimi zasadami. Wolę np. wypożyczyć z wypożyczalni albo od kogoś bliskiego. Po co ściągać, jak zobaczy się go raz? No a jak jakiś film jest dla mnie wybitny i chcę go pożyczać to wtedy kupuję za te góra 7 zł w gazecie np., co to jest za majątek. Każdy ciężko pracuje i zasługuje na zapłatę. A sumienia Kto inny będzie oceniał, nie my.

Gość sto dwa..,ds
Nie jestem maniaczką filmow i nie rzucam sie na nowosci jak inni ale wiekszosc filmow sciagam,czasami kupie za malą sume w internetowej wypozyczalni jesli to rzadki film. Na plytach nic nie kupuje, mam tylko kilka filmow ktore czesto ogladam bo lubie. Serial Family Guy- głowa rodziny na dvd kilka polskich komedii, ojca chrzestnego, terminatora i tyle muzyke sciagam z neta, legalnie nie kupuje bo jest za drogo

Gość nie bądz śmieszny
w XXI w pitolenie o sumieniu za ściągniete filmy z netu są objawem głupoty

Gość nie mam nicka
kupujemy :P ale tylko filmy na blu ray ;)

Gość vol1310
ja kupuję. często można za 19zł w empiku czy media markt kupić dvd. ja akurat kolekcjonuję filmy pewnych reżyserów, oglądam niektóre wiele razy, więc nie zmagam się z problem, że kupię i płyta leży w kącie.

Gość sto dwa..,ds
poza tym watpie by chomika zlikwidowali... powstanie zaraz klon ostatnio pojawil sie jakis serwis ergo cos tam do sciagania plikow jak chomikuj, stoi za tym firma Blue Media z Sopotu, ta od doladowan telefonow , platnosci mobilnych etc

Gość vol1310
muzyki głównie słucham z radia. a mam ulubione 2 zespoły i ich płyty kupuję.

Gość 0110d5d1
Mnie tez sciska w srodku jak mam płacic za film ktory potem okazuje sie gownem :O kupilam tylko kolekcje filmow z Louisem De Funesem i nie zaluje wydanych pieniedzy

Gość gość
wyłącznie kupuję i to w sklepie cd-dvd-vinyl.pl

Gość Kamil00
Ja ściagam sobie z youtube przez stronę mp3youtube pl :D Jak dla mnie super opcja :D