Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość berdziaaa

owieczka boza ciagle na kafe!

Polecane posty

Gość berdziaaa

Mam wrazenie, ze dawno jej tu nie bylo, a moze sie myle?

Gość alamakotaotataa
Ja już dwa lata nie jestem żadna owca!!!! A piszac tak tez się nazwalam nie tak wcale. Poza tym kiedy to było. W 2010 już był koniec. A najpozniej 2011. ja nie jestem niereformowalna jak to panstwo???? W którym jestem obecnie bo mnie tak urzadzono w zyciu i tyle L Co jeszcze można napisac? Ile ja tu rzeczy napisalam od 2011 roku. Wartosci, wszystkiego. Obelg tez bo nie umiem niczego wskorac i jeszcze polske musialam ratowac. Ale wartosci duzo, a w zamian? I już ide ale jeszcze się przyjrze co się o mnie pisze i chce przesylke ktorej nie mam od 2 lat przez kafe i do widzenia. To wszystko. Od kogo było od poczatku bez znaczenia co się tak ktos czepia jak chory na leb . nie musialo być tego. Moje i tyle. A wartosci były z powodu tego, ze zaczelo się szlajanie przesylki w okolicy takiej a nie innej po moim powrocie z takiej a nie innej okolicy przez wariatow chorych na leb ponieważ ja nie utozsamialam się z praca tylko miejscem zamieszkania gdzie moglam prace podjac bez sensu jak to w polsce, ale cos tam niby było (dokladnie sklep na zachodzie niezla praca przeciez zwlaszcza na zachodzie) a w polsce no coz... to mialam brac nazwisko i isc. No ale mam przesylke i się nie dam. Np. okrasc i tyle. Ona od poczatku była zwiazana z miejscem PRACY!!!! A nie imieniem i nazwiskiem niczyim ale moglo być tez Żeby DOSZLA!!!! A doszla? Bo tak i już. I to wszystko. A jak ktos tego nie rozumie to jak zwykle w polsce. Przykro mi. Ja już tyle o was wiem, ze nawet palca nie zegne takie zaklamanie, a Boga i tak nie pokonanie. Jeden już probowal a wy jestescie lepsi od niego. Naprawde. A skad wy jestescie to se wyjasnijcie bo tu wiele pisalam, ale oczywiście nic tylko obelgi zostaly. Bardzo to przykre i stronnicze bo po wielkim PODROZNIKU z usa zostalo wiele wartosci a po mnie ani jednej. Niesamowite. Tym się przejac naprawde :(

Gość alamakotaotataa
Ja już dwa lata nie jestem żadna owca!!!! A piszac tak tez się nazwalam nie tak wcale. Poza tym kiedy to było. W 2010 już był koniec. A najpozniej 2011. ja nie jestem niereformowalna jak to panstwo???? W którym jestem obecnie bo mnie tak urzadzono w zyciu i tyle L Co jeszcze można napisac? Ile ja tu rzeczy napisalam od 2011 roku. Wartosci, wszystkiego. Obelg tez bo nie umiem niczego wskorac i jeszcze polske musialam ratowac. Ale wartosci duzo, a w zamian? I już ide ale jeszcze się przyjrze co się o mnie pisze i chce przesylke ktorej nie mam od 2 lat przez kafe i do widzenia. To wszystko. Od kogo było od poczatku bez znaczenia co się tak ktos czepia jak chory na leb . nie musialo być tego. Moje i tyle. A wartosci były z powodu tego, ze zaczelo się szlajanie przesylki w okolicy takiej a nie innej po moim powrocie z takiej a nie innej okolicy przez wariatow chorych na leb ponieważ ja nie utozsamialam się z praca tylko miejscem zamieszkania gdzie moglam prace podjac bez sensu jak to w polsce, ale cos tam niby było (dokladnie sklep na zachodzie niezla praca przeciez zwlaszcza na zachodzie) a w polsce no coz... to mialam brac nazwisko i isc. No ale mam przesylke i się nie dam. Np. okrasc i tyle. Ona od poczatku była zwiazana z miejscem PRACY!!!! A nie imieniem i nazwiskiem niczyim ale moglo być tez Żeby DOSZLA!!!! A doszla? Bo tak i już. I to wszystko. A jak ktos tego nie rozumie to jak zwykle w polsce. Przykro mi. Ja już tyle o was wiem, ze nawet palca nie zegne takie zaklamanie, a Boga i tak nie pokonanie. Jeden już probowal a wy jestescie lepsi od niego. Naprawde. A skad wy jestescie to se wyjasnijcie bo tu wiele pisalam, ale oczywiście nic tylko obelgi zostaly. Bardzo to przykre i stronnicze bo po wielkim PODROZNIKU z usa zostalo wiele wartosci a po mnie ani jednej. Niesamowite. Tym się przejac naprawde :( Cale moje MEGA problemy ostatnio to to forum i nie tylko ale to forum, a poza tym mam skrzynke inwigilowana JAKIE TO PRAWO????od chyba nie wiem ilu lat e-mail. Mialam po prostu na policje z tym isc. I nie wiem o co poszlo ogolnie pisalam tu ostatnio jeszcze o szkole, ze goly chlop i baba i tak poszlam bo jestem osoba tekstylna co na kafe tez udowodnilam. Powiedzmy tak, żeby nie było, ze doszlo az do zjawisk nadprzyrodzonych taka jest wiara w polsce i tak dalej. Bo teraz to co mi powiedza znowu to co było i ...to samo bo jednak wszystko zle i co to wymyslic z tego zlosc, nienawisc. A tak zjawisko nadprzyrodzone i nie ma szans. Ale w która strone. W jedna i druga i taka prawda. A w która to każdy sam powinien ocenic. I tak w polsce nie ma wojny bo stwierdzilam ze chyba mi się rozum rzeczywiscie rozklekotal. Ale nieduzo brakuje. A czemu? No teraz już nic ode mnie nie zalezy. A ja skreslilam panstwo za gola dupe i wyjechalam dawno temu. Tego nie wiedzialam, a ponieważ to jest prawda pani , która to tez jest prawda skonczyla marnie (dyrektorka szkoly) prawdopodobnie zza swiatow wpieprzyla mi kosz na glowe zaocznie, wszystko gralo. Nie rozumialam jak takie cos nie jest mobbingiem. Nie rozumialam tego. Nie jest. Tak się odchodzi ze szkoly tez. Bo nie umialam odejsc. Tak mialam odejsc tylko myslalam, ze chodzi o INCYDENTY na policje. Nie to jest wartosc szkoly polskiej??? Gola baba i goly facet i kibel to wiem po co ale takie cos i nie trzeba robic nic ale wtedy nie ma nawet zadnego szacunku do wartosci, jaka szkola POWINNA być. I co wtedy? No to brak obowiazku szkolnego, praca dzieci zostaje. Jak to sobie ktos wyobraza? Co z praca? I tyle. No i to jest jeden kryminal co mi zrobiono a taki był uklad mój dla mnie od dziecka i stad jest patron szkoly ze ubranie miał. I ja to rozumiem bez obowiazku szkolnego do 18 roku zycia bo to jest SZALENSTWO. No to MAKSIMUM,żeby wyjechac , rodzine zalozyc, normalnie prace dostac jak ktos ma JAKIEKOLWIEK wartosci. A tak co? Studia w takim czyms? No to zycie do kosza na smieci i tyle. I bez mobingu kosz na smieci w szkole wtedy i tyle L takaprawda L

Gość alamakotaotataa
jeszcze raz skrocone bo za dlugie mi sie napisalo. Cale moje MEGA problemy ostatnio to to forum i nie tylko ale to forum, a poza tym mam skrzynke inwigilowana JAKIE TO PRAWO????od chyba nie wiem ilu lat e-mail. Mialam po prostu na policje z tym isc. I nie wiem o co poszlo ogolnie pisalam tu ostatnio jeszcze o szkole, ze goly chlop i baba i tak poszlam bo jestem osoba tekstylna co na kafe tez udowodnilam. Powiedzmy tak, żeby nie było, ze doszlo az do zjawisk nadprzyrodzonych taka jest wiara w polsce i tak dalej. Bo teraz to co mi powiedza znowu to co było i ...to samo bo jednak wszystko zle i co to wymyslic z tego zlosc, nienawisc. A tak zjawisko nadprzyrodzone i nie ma szans. Ale w która strone. W jedna i druga i taka prawda. A w która to każdy sam powinien ocenic. I tak w polsce nie ma wojny bo stwierdzilam ze chyba mi się rozum rzeczywiscie rozklekotal. Ale nieduzo brakuje. A czemu? No teraz już nic ode mnie nie zalezy. A ja skreslilam panstwo za gola dupe i wyjechalam dawno temu. Tego nie wiedzialam, a ponieważ to jest prawda pani , która to tez jest prawda skonczyla marnie (dyrektorka szkoly) prawdopodobnie zza swiatow wpieprzyla mi kosz na glowe zaocznie, wszystko gralo. Nie rozumialam jak takie cos nie jest mobbingiem. Nie rozumialam tego. Nie jest. Tak się odchodzi ze szkoly tez. Bo nie umialam odejsc. Tak mialam odejsc tylko myslalam, ze chodzi o INCYDENTY na policje. Nie to jest wartosc szkoly polskiej??? Gola baba i goly facet i kibel to wiem po co ale takie cos i nie trzeba robic nic ale wtedy nie ma nawet zadnego szacunku do wartosci, jaka szkola POWINNA być. I co wtedy? No to brak obowiazku szkolnego, praca dzieci zostaje. Jak to sobie ktos wyobraza? Co z praca? I tyle. No i to jest jeden kryminal co mi zrobiono a taki był uklad mój dla mnie od dziecka i stad jest patron szkoly ze ubranie miał. I ja to rozumiem bez obowiazku szkolnego do 18 roku zycia bo to jest SZALENSTWO. No to MAKSIMUM,żeby wyjechac , rodzine zalozyc, normalnie prace dostac jak ktos ma JAKIEKOLWIEK wartosci. A tak co? Studia w takim czyms? No to zycie do kosza na smieci i tyle. I bez mobingu kosz na smieci w szkole wtedy i tyle L takaprawda L

Gość alamakotaotataa
Nie wiem za co tak bardzo oberwalam. Za to ze przezylam choc roznie bywalo ze mna i były chwile ze nie umialam umrzec a prawdopodobnie powinnam bo co to za zycie szkola goly chlop i baba, ty niczego nie rozumiesz, ze mnie wycieczki mieli ale to pol na pol, ale ze mnie, tu jeszcze wyzarte inne wartosci ale to nie pomawiam oslabione, tu ograne. A to tylko tu. I to poczatek jest bo bym sobie i tak poradzila w zyciu, a tak? Chociaz... tez by ciezko było. A tak wszystko wyzarte kompletnie. I tyle. No co jeszcze tu napisac? Zakonnik mnie wywalil to się zrobilam religijna. A mialam racje? Na pewno. Wlasnie widac. Nie mialam i dlatego nie mam przesylki. No ale jakbym to rozumiala to dawno wyjazd. Przeciez to sa wartosci negatywne i się tak wyjezdza z polski i z polska nie utozsamia. Tak zostaje np. czysto francja, która mi zajechano. A jak? To samo. I tak dalej- i pozniej sama się zajechalam, ale tez moglam chociaz... takie to wszystko. Moglam ale musialam z drugiej strony.doslownie L

Gość alamakotaotataa
I tyle pozytku z polski do konca tego nie rozumialam i tak się dalam ze to wszystko niemcy tu sa. Tylko z tego. Nawet umrzec się tu nie da normalnie. A co tu wiecej jest? Jeden grobowiec i to wszystko. Tu nikt się nawet nie usmiechnie. Codziennie jakis pogrzeb, a umrzyj tu normalnie. Da się? I tyle L mnie się nie udalo. L

Gość alamakotaotataa
Normalnie ja z niemcami nie mam wspolnego nic. Ale co mi zostalo w takim deklandzie po porwaniu. Ja bylam malym dzieckiem.mialam się nie dac. Nie rozumialam do konca co mi się przytrafilo nie bylam pewna sen czy nie sen. Co to było? I tak przeputano mi cale zycie bo to się ogrywa. Male dziecko tak samo jak dorosly czlowiek, pozniej bylam chora i nie umarlam bo się balam ze pojde do piekla choc w sumie czemu do tego piekla. I tego nie rozumialam. A w ogole mieli ze mna porozmawiac i tak dalej. I do dzis co z tym zrobic w sumie. Co to mialo być? A to wszystko się stalo ze zniszczenia no to zostalo mi zrobic się niemka. I chyba tak leci planeta ze niby ja mialam, nie mialam cos tam mi polecialo co się mi stalo wiem. A dis np. mialam 3 sny 1 pamietam bardzo wyrazny i tak dalej... a 2 pamietalam a już zapomnialam. Ale to sny, a czasem cos się dzieje co to? I to było takie cos. Ale pozniej snily mi się przerazajace sny ktos się tym przejal?i tak się zaczyna moja matka kto się nia przejal? I tyle.

Gość alamakotaotataa
I do czego zmierzam. Ja mialam chodzic do kosciola, tak? Bo ja zawsze uwazalam, ze polska kraj pobozny. A w sumie czemu chodzilam do kosciola? I tyle. I chodze bo chodze. Ale potrzebowalam tego? I tyle .W OGOLE!!!! Po prostu zmiana panstwa czy wyjazd do usa przez panstwo x. Ale jedna nienawisc nikt by się nie kapnal i stad w polsce. A po co? I i tak jeden bezsens i tyle L

Gość alamakotaotataa
I do czego zmierzam. Ja mialam chodzic do kosciola, tak? Bo ja zawsze uwazalam, ze polska kraj pobozny. A w sumie czemu chodzilam do kosciola? I tyle. I chodze bo chodze. Ale potrzebowalam tego? I tyle .W OGOLE!!!! Po prostu zmiana panstwa czy wyjazd do usa przez panstwo x. Ale jedna nienawisc nikt by się nie kapnal i stad w polsce. A po co? I i tak jeden bezsens i tyle L

Gość alamakotaotataa
Tojest watek proszę panstwa jak polska kazdemu pomoze uratowac się przedpotepieniem wiecznym. Naprawde. Bardzo panstwu pomoga i tylko skad jest ta poboznosc. Ale co to jest? Jedna nienawisc. Tu nikt nie jest dobry to co z tego? I tyle. To wszystko. Moje przemyslenia w wieku lat ...15 i tyle . doslownie L