Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oleg 18

Dziewczyny ktora ma ochote ?

Polecane posty

Gość i co mam ci napisać
Masz osiemnaste lat? Super to może być tylko tobie a nie dziewczynie

Gość Do i co mam ci napisać
Nie oceniaj jakości po wieku :P :D Ja mając tyle lat co on nie mogłem się opędzić od dziewczyn mimo że cyem w związku.. wszystko przez głupi nawyk plotkowania :( na babskich wieczorkach.. jak ktoś jest dureń to nawet w wieku 30 40 lat nie da kobiecie rozkoszy i w wielu związkach tak jest :D:D jak widać kochanki zdrady itd :o

Tobie autorze proponuje kupić dmuchaną lalę :) nieźle zdesperowany jesteś :D:D by na forum szukać :D więc dziewczyny oceniają że pewnie kolejny miernota :P co nie wie co ty dzyndzel :D:D:D

Dzyndzel to nie ale lechtaczka tak bo lubie je piescic jezykiem . I nie obrazaj , nie chcesz to nie pisz

Gość Oleg 18 oleg oleg czytaj
to chłopaku :O😭 nie znasz się na kobietach :) tutaj możesz sobie tylko przez cyber zadziałać co jest żenujące :P..

Gość i co mam ci napisac
nie mogłes opędzic sie od dziewczyn bo plotkujesz ...wiesz co stary powaliłes mnie ;) i od tych plotek miał ograzmy ;)

Dziewczyny myslalem ze macie ochote i wiecej odwagi . Ale to chyba forum o plotkach a nie erotyczne .

i co mam ci napisac nie mogłes opędzic sie od dziewczyn bo plotkujesz ...wiesz co stary powaliłes mnie i od tych plotek miał ograzmy hahahhahaha no tak ja urządzam sobie babskie wieczory hahahahha jesteś ułomny/ułomna i nie potrafisz czytać i zrozumieć :o😴