Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anana Viena

Nastawienie facetów - "nie chcesz być moją dziewczyną = jesteś głupia i pusta"

Polecane posty

Gość Anana Viena

czy facet nie może podejść normalnie do problemu odrzucenia? musi się od razu wściekać i wyzywać od szmat? przecież nie każdy każdemu przypada do gustu, trzeba szukać ..

facet z dumą i klasą nigdy nie wyzywa , odchodzi normalnie i spokojnie - szanuje wybór kobiety... a wiejski czy miastowy prostak , czy wieśniak dostaje szału

Gość ghrottuu
rev, facet z dumą i klasą może i odchodzi jak napisałeś, ale potem w domu po kryjomu zakłada tematy na kafeterii w stylu "żadna mnie nie chce", "dziewczyny kochają chamów" xD

Gość dcbvsxsefxcvesd
ghrottuu rev, facet z dumą i klasą może i odchodzi jak napisałeś, ale potem w domu po kryjomu zakłada tematy na kafeterii w stylu "żadna mnie nie chce", "dziewczyny kochają chamów" xD] no, ale czy to zle? przynajmniej nie wyzywa laski jak prostak i cham :O a kazdy musi sobie jakos poradzic z odrzuceniem :O lepiej ponarzekac anonimowo na forum a pozniej zebrac doope w troki i poderwac inna niz zachowywac sie jak skonczony debil :O

Gość tghjhgf
To wy przestańcie pisać jacy to mężczyźni źli i chodzi im tylko o seks a gdy trzeba być odpowiedzialnym bo pojawia się dziecko to uciekają. Takich wybieracie kolesi a później wielkie żale i pretensje. Dodatkowo obrażacie mężczyzn, którzy nie chcą wiązać się z dzieciatą, że niby to oni frajerzy nieodpowiedzialni a nie widzicie, że z męskiego punktu widzenia to właśnie kiedy facet zgodzi się to wtedy jest przysłowiowym frajerem bo jak ta kobieta nie miała dziecka to naplułaby mu w twarz a teraz nagle daje mu szanse.

ghrottuu facet z duma i klasą doskonale wie , że znajdzie sobie inną dziewczynę - która będzie go chciała - prędzej czy później - bo ma poczucie własnej wartości , nie mając zamiaru być z nikim na siłę

dobrze zauwazylas .I to dotyczy Panow w roznym wieku. Odbieraja ,jako podeptane ich Ego .Sa bardzo wrazliwi na swym punkcie i taka odmowe -kosz odbieraja, jako zamach na ich meskosc i uderzenie w meska dume. Sadze , ze odpowiedni -dyplomatyczny sposob odmowy moze troche zmniejszyc ich uraze .Trzeba chyba przeczytac duzo poradnikow , jak odrzucac meskie umizgi :-P

Gość MAKIEWKAZROWERKA
To ja miałam jeszcze bardziej komiczny przypadek. Facet mnie nie chciał, potem zamilknął i przestał się odzywać, by w końcu jak sobie ułożyłam życie bez niego wyzywać od najgorszych. Bolało jak cholera, wiele lat przez to przepłakałam, moje zaufanie do facetów skurczyło się równie mocno jak samoocena. Teraz się z tego śmieję, ale życie mi dało bolesną lekcję, żeby od chamów, cwaniaczków uciekać jak najdalej, nawet jeśli są bardzo przystojni, a doceniać tych, którzy się starają i szanują kobiety, nawet jeśli nie są zbytnio przebojowi.

Gość TEEEEE autorka
Anana Viena Co ty odpierdzielasz poprawiaj ale już 😴 do jednego wora wszystkich wrzucasz, to chyba końcówka tytułu twojego tematu do ciebie pasuje :D:D:D buahahahahah.. Podpowiadam "Nastawienie NIE KTÓRYCH facetów " jezeli nie poprawisz wniosę pozew przeciwko tobie o pomówienie :o{spioch]

Gość TEEEEE autorka
ale najpierw wsadzę ci mojego pytonga w odbyt

MAKIEWKAZROWERKA -szczerze wspolczuje .Ja z kolei bedac juz szczesliwa mezatka mialam adoratora .Taki niechciany adorator , ale poniewaz byl moim klientem w firmie ( zreszta zamawiajacym wiele ) obchodzilam sie z nim , jak z przyslowiowym "jajem ".Bardzo dyplomatycznie odrzucalam jego afekt , propozycje wyjazdow tu tam, kaw , restauracji , w najmniejszym stopniu nie chcac go urazic.A na marginecie wiedzialam, ze tez jest zonaty , jednoczesnie bardzo przystojny i zamozny. Ciagle przed moimi oczyma wymachiwal wypchanym, po brzegi portfelem z banknotami , po 200 zl.Chcial pokazac , ze kazda kobiete moze kupic .Kazda na ktora zwroci uwage . Mimo tych dyplomatycznych odmow, tak zabolala go jego DUMA , ze probowal osmieszac mnie, podwazac moje kwalifikacje i drwic ze mnie .A wszystko tylko po to , by okazac mi uwazone EGO. Takze wiem , o czym pisze autorka i moze byc bardzo przykre .

Przykre to jest to że większość kobiet uważa wszystkich facetów jako kurwiarzy a większość facetów wszystkie kobiety za kurwy. Jeszcze bardziej przykre jest to że wszystkie kobiety zapewniają że szukają mężczyzny który będzie się o nie troszczył a wiążą się z chamami co to im słoma z butów wystaje i którzy nie mają szacunku do kobiet a później te same kobiety narzekają jacy to mężczyźni źli. Zamiast najpierw przekonać się do kogoś lepiej pójść z nim przecież do łóżka na 1 bądź 3 randce a później dziwić się że facet Was zostawia. Takie to dziwne?? Przecież skoro ze mną poszłaś do łóżka na pierwszym spotkaniu to z innymi pewnie też tak samo było a facet który szanuje kobiety nie szuka sobie kobiety z przebiegiem większym niż jego 10 letnie auto.

O a ilu ja takich poznałam :D Najśmieszniejszy komentarz : Dobrze, że nie chcesz się ze mną umówić bo nie będę musiał się spotkać z kimś kto ma mózg wielkości fasoli.

mozg fasoli ? Pierwszy raz slysze takie stwierdzenie hahahah. No dobre dobre :-P

urażone ego to najmniejszy problem. Większym problem jest automatyczne zostanie połączeniem 3ciego koła u wozu i bankomatu. Seks nie o dziecko nie śpi, wyjście nie bo nie ma bachora z kim zostawić, na piwo nie wyjdziesz - bo jak wrócisz [późno to dziecko obudzisz... etc. No i oczywiście marne szanse na własnego potomka bo mamusia wpierw swoje musi odchować. I, proszę, nie oszukujmy się. Kobieta zawsze postawi dziecko nad ojca, a ojca dziecka (choćby tylko dlatego), nad obecnego partnera. Po cholerę sobie życie utrudniać? Jeśli już facet koniecznie chce zasrać sobie życie niech odzieci się za młodu i wychowuje własne szczenięta. Przyjemności mniej więcej te same. Ach nie ma to jaj usłyszeć od podskakującego szczyla w wieku lat kilkunastu, że się gówno ma do gadania bo nie jest się jego ojcem Matki z dziećmi to opcja dla 4kilkuletnich rozwodników czy wdowców z własnymi dziećmi. Ale takich mamusie nie chcą. Bo szukają osła co odda swój czas i pieniądze na cudze dziecko. Ostatnio siedząc na pejsbooku zobaczyłem reklamę "daj szansę samotnej matce". Widać towar nie chodliwy a i męska cześć społeczeństwa nie taka głupia jak myślałem.

Edwardzie już wolałam się nie odgryzać :D Urażony facet może być nieprzewidywalny dlatego lepiej nikogo nie drażnić/.

slusznie : nie draznij lwa a-jak kupe robi . Och Mistrzu ! -jestes pewny , ze to ten temat ?

Och to tylko "collateral damage" :P Jak to zawsze mawiają amerykanie: "W tej wiosce pewnie też byli terroryści!" :P Zresztą zawsze mogę się powołać na kazus Kato Starszego. Ceterum censeo Carthaginem esse delendam. :P

Gość a co złego w tym,że ktoś daje
każdy ma prawo uważać każdego za kogo chce

Gość FacerNr55333
A tam pieprzycie. Przecież nie zawsze sie feromony zgrają i ja przynajmniej to rozumiem, dostałem kosza to nie zawracam głowy i traktuje jak normalną znajomą i na pewno jej nie obgaduje - to żałosne...

Gość Apart007
do OchMISTRZU pejsbooku - hahahaha ale , zes mnie rozwalil z tym teksem. Najgorsze ze wszyscy na tego pejsbook laza i inni ich szpieguja. Zauwazyelm ze ludzi enie sotykaja sie tak czesot tylko updatuja statusy i dododaja kolejne stronki i zdjecia. Zycei sie zrobilo puste. Tragedia. A do tematu, to odrzucenie nie jest proste do przyjecia ale tylko ludzi o niskej samo ocenie zachowuja sie jak pajacyki, pokazujac mimowszytko ze nie sa warci. Bo nie oszukujemy sie kobiety czasem sprawdzaja nas takim wlasnie testem na pewnosc siebie. grunt to wiedziec kiedy przestac dzialan, ja w przypadkau tego obsztyfikanta z tam portfelem wymachiwa; :D:D:D

Gość fhyjbunuytr
tak jest autorze !!

Gość to jest przykrec
Tak sie mszczą mało inteligentni faceci.