Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naturalkaaa

wszyscy tak krytykują kosmetyki z loerala, garniera a są bardzo dobre

Polecane posty

Gość naturalkaaa

sama nie lubię tych firm niezapewnienie nietestowania na zwierzętach i braku dokładnej informacji czy zawiera składniki zwierzęce bo jestem wegetarianką, ale to bardzo dobre kosmetyki. np kremy loreala są dla mnie lepsze niż te wszystkie apteczne i naturlane 5 razy droższe, a szampony garniera taniutkie i też jakosciowo lepsze niż inne z tej samej półki cenowej a nawet droższe. wiadomo, że każdemu pasuja inne kosmetyki ale wiele osob potwierdza moje spostrzeżenie.

Gość dokarmiamy
no to patrz na skład. garnier lepszy bo sie lepiej pieni? a aptekowy nie? i to jest ta różnica, o ktorej nie masz pojęcia.

Gość dcbvsxsefxcvesd
l'oreal i garniere to ten sam producent a mimo to, garniere dla mnie to kompletna porazka, nic nie dziala, ani szampon ani kremy, l'oreal ma dobre kosmetyki do makijazu, i plyny do mycia twarzy, ale dupy nie urywaja, za te cene wole juz borjousm, moja skora lepiej je toleruje.

Gość naturalkaaa
niestety na te wspaniałe kremy apteczne mam uczulenie! zachwalany w niebiosa cethapil czy nawilżające z avene oraz la roche posay nawet te do cery podraznionej robią maskare na mojej twarzy. a kosmetyki naturalne czy to z lavery czy alltery to już wogóle dosłownie tworzą pożar na kilkanaście dni. co do tych substancji pieniacych to ja neistety glowy nie umyje bez sls bo używam dużo utrwalaczy fryzur i czymś musze je zmyć.