Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorotka1990.

Czy jestem za wysoka na buty na obcasie?

Polecane posty

Gość Dorotka1990.

Mam aż 1.74 cm wzrostu a podobają mi się takie 10-12cm szpilki :(

Gość zabbadooo
jasne, że tak będziesz miał 180 a to już chłopobab

Gość fakinja
no to wyroslaś - delikatna kobietka to ty nie jesteś po co chcesz pogarszać sprawę obcasem?

Gość na co dzien na pewno
nie, bo kobieta wyglada wtedy na wielka i niedelikatna i porusza sie wtedy tak jakos niezgrabnie i przede wszystkim - odstrasza. na imprezy ujdzie, ale i tak przygotuj sie, ze bdsz wyzsza od 90 procent facetow i 99 procent kobiet.

Gość Dorotka1990.
Jestem szczupła,duży biust,wcięcie w talii,długie blond włosy,długie włosy,bardzo długie nogi-faceci za mną latają ale mam kompleksy przez ten wzrost :/.Przez to nie chodzę na imprezy bo tam wypada założyć obcas...

Gość nie nie jesteś
znam taką co ma 184 cm i chodzi tylko w obcasach

Gość Dorotka1990.
Ale napewno normalnie to nie wygląda :/

Gość 177mam
12cm nie posiadam, ale 10 cm szpilki owszem! I korzystam z nich na maksa. Ale ja tam nie mam i nigdy nie miałam żadnego kompleksu w związku ze swoim wzrostem. Wręcz przeciwnie - lubię się wyróżniać. A na koncertach widzę wszystko nawet stojąc daleko od sceny ;) I w nosie mam, że 90% znajomych jest niższych ode mnie! Jeśli oni się z tym źle czują to ich problem :P Ja sobie wzrostu nie wybierałam, ale i tak nie oddałabym ani jednego centymetra! Wszystko zależy od tego, co TY masz w głowie :)

Gość laleczka cziko
wygląda to tragicznie i raczej jak wybryk natury taki kobylsty wzrost jest dobry dla modelek ale nie w życiu

Gość Dorotka1990.
laleczka cziko-ile masz wzrostu?Pewnie coś 150-160? ;)

Gość 177mam
Bo modelki to "realnie" nie istnieją tak? One sobie tylko po wybiegu latają, a potem znikają i nie funkcjonują w społeczeństwie, bo są za wysokie, tak? I w ogóle chodźmy się pociąć, my wszystkie wysokie, bo nie mamy prawa bytu w krainie liliputów :p Co za głupoty...

Gość Dorotka1990.
Na mieście dzisiaj widziałam parę wysokich dziewczyn ale żadna nie była na wysokim obcasie...Chciałabym mieć te 1.67-1.68 :(.A nie te moje 1.74 :/

Gość prawictwo pospolite121
zawsze mi sie wydawalo ze buty na obcasie zakladaja tylko dziwki

Gość Julia96
noś wysolie buty, wysokie laski mają lepiej, opcas wysmukla, uwzam ze lepiej być wysoką, długonogą laską niż kurduplem . Małe dziewczyny całe zycie wygladaja jak dzieci, i każdy kilogram widać, i wyskokie dziewczyny nie wygladają jak babochłopy, tylko piekne elfy.

Gość cabeleireira
Też mam 174 i szpilki na niektóre okazje zakładam, bez skrępowania, wręcz przeciwnie:) Na co dzień w takich nie chodzę, bo nie lubię.Jeśli dobrze się w wysokich obcasach czujesz, to śmigaj!:)

Dziewczyno, noś buty jakie tylko Ci się podoba! Kogo to obchodzi- poza Tobą oczywiście, co masz na sobie, wzrost masz doskonały, niejedna Ci zazdrości :)