Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pod sciana

dziewcZyny co bysci wybrały, na co zdecydowały.

Polecane posty

Gość pod sciana

moj faceta powiedizął ze albo naucze sie deepthroat (robienie loda po same jadra) albo anal. anal sprawia mi niesamowity ból i zero przyjemnosci a głebokie gardło to wiadomo wymioty i tez duzy dyskomfort. nadmienie ze jest tego wart. ma gdzies z 17,5 cm.

Gość MARNUJE SIĘ 18CM
Lepiej oddaj go innej

Gość pod sciana
nie rozstane sie znim jest zajebistym gosciem, super przystojny, super praca z super pensja. ustawiony gosc. jestem z nim 2 lata i mysle ze mogła bym sie przełamac. tylko nie wiem na co sie zdecydowac. powieidząłe ze jek sie nie zdecyduje to chyba sie rozstaniemy bo chce byc kobieta z ktora moze spełniac sie w luzku a nie zdradzac czyh cos. same tu piszecie jak to kochacie anal itd. wiec nie oceniajcie. tylko napiszcie na co sie zdecydowac, co byscie wybrały ?

Najpierw naucz się ortografii a facet ani Cię nie kocha ani nie szanuje. A jak Cie anal boli to facet dupa i nie potrafi się za to zabrać.

Gość lenkaaas
Ty chyba żartujesz???????Nigdy bym się tak nie poniżyła.Co z głąb ten twój facet,żeby takie warunki stawiać!

Gość pod sciana
ok ja zacznę uczyć sie ortografii a ty zacznij uczyc sie czytać ze zrozumienie, bo pytanie jest o wyborze pozycji a nie czyms innym. jak jeszcze czegos nie rozumiesz to daj znac postaram sie wytłumaczyc... narysowac.

Zostało Ci głębokie gardło skoro facet pizda do anala nie potrafi się zabrać to może z tym pojdzie mu lepiej.

czemu nie pojedizesz po bandzie jak tak go kochasz . Zrób mu niespodziankę na swieta i zacznij dawac w dupsko i łykac całego, mozne nawet jedno po drugim.

Z reszta czy wybierzesz jedno czy drugie to za jakis czas to drugie tez bedziesz musiała robić bo jak nie to zagrozi ze się rozstaniecie.

Gość mialas wczoraj oddzwonić
Fuuuuj ten twój chłop:p

Gość musisz musisz ale to musisz
nauczyć się i tego i tego nic nie wnosisz do tego związku poza swoim ciałem więc choć naucz się ruchać jak dziwka bo prędzej czy później cię zostawi skoro mu nie dasz tego do czego mu jesteś potrzebna zacznij już od dziś :)