Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość huncwocik*

Co dziś robicie???

Polecane posty

Gość huncwocik*

U nas pogoda beznadziejna - zimno, plucha, na zewnatrz psa nie wyrzucisz... Nie mam pomyslu na dzisiajszy dzien, najchetniej przelezalabym w lozku. Tylko troche szkoda mi dzieciakow, by w domu siedzialy.... Jakie macie plany?

Gość huncwocik*
mamy w planach łancuch na choinke, ale musimy jeszcze dokupic kolorosy papier samoprzylepny :-P

a moje dzieciaki to uwielbiają taką pogodę, szczególnie te młodsze, więc byli z tatą na spacerze. :) a ja ze starszymi córami robiłam ciastka. a po południu mamy w planach jechać do moich rodziców.

Gość Niunulkai
ja z moją małą wycinałam gwiazdki na choinke łancuchy itp teraz spi a jutro dekorujemy nasze świateczne drzewko ;) do najwieksza fanka ty masz tyle pociech w domu ;) ???

Gość a ja:|
bede sie prawdopodobnie bzykac z ojcem malego, z ktorym nie jestem...

Moich z domu wywialo od rana ,przyszli na obiad i znow wybiegli poza 4 sciany,mlodsze na podworku wariują a starsze gdzies na łajzy polazly,a z tego co widze to nie zanosi sie na szybki powrot stada do domu :)

starsza corka znalazla sobie prace dorywczą i po szkole a zwlaszcza w wekendy tam wiekszosc czasu spedza,wiec widujemy ją tyle ile sie pokaze i tyle

stroimy choinkę i dom, lukierujemy pierniki, dzieci wiercą dziury w rozwalonym krześle wiertarką - zabawką, pogadały z babcią i kuzynką na skype, dzień ładny, ale jak dotąd nie było czasu wyjść, może póxniej

Gość Liliana 1982
my dzisiaj ubieramy choinkę:)

ja dzis raniutko wyszlam na spotkanie i 3 godz nauki jazdy, w tym czasie maz poszedl z mloda posligac sie na warszawskich chodnikach i na pobliskiej gorce. Ogarneli dom, wrocilam, ogarne teraz ja pranie i dokoncze z corka kartki swiateczne.