Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rafi7578

Naważyłem piwa .Pomocy

Polecane posty

Mam dziecko z kobieta ktora tak naprawde jeszcze kocham dziecko ma roczek rozstałem sie z nia ponad pol roku a jakies bzdety ciezko z nia wytrzymac poprostu krolewna wymagajaca .Ona poszla do sadu o alimenty ,teraz place alimenty a moja mama opiekuje sie w godzinach jej pracy .Ostatnio zobaczyłem ja na portalu randkowym -ruszyło mnie .Ostatnio sie widzielismy i tak od slowa do slowa ze mozna było wrocic do siebie i wychowac dziecko razem-wspaniale .Ale jest jedno ale my czesto sie klocilismy i tak jak wspomnialem strasznie wymagajaca krolewna z niej .Wiec musialbym chodzic jak w zegarku ,o kolegach i jakims piwku to moglbym zapomniec .Mialem sie spotkac dzisiaj z nimi ale dziecko male wiec zbytnio nie ma gdzie wyjsc, oczekiwala ze moze zaprosze ich do siebie ale mieszkam z inna kobieta calkiem inna od niej dobra uczyna ale tez odktrylem u niej maly romans.I teraz chce sie z nia rozstac ale nie jest to takie łatwe tak ja wypieprzyc z walizkami z domu .Tym bardziej nie wiem jak bedzie z eks .Obecna wywale a ta przyjedzie na spotkanko i pojedzie do siebie .A ja bede sam .Wiem ze wiele mnie osob pewnie skrytykuje ale sam nie wiem co zrobic

Wybacz ale jesteś kompletnie niedojrzały...zacznij być mężczyzną.

Gość nelly 42
haha ile topików jeszcze założysz... :))))) chcesz usłyszeć że jesteś super gościu ??? rafi7578 jesteś SUPER GOŚCIU !!!

zamiast isc do garow ,to ja tu czytm i czytam . Ale co tam. O jej , ale sytuacja pokrecona .No ja to mysle, ze zadna z tych kobiet nie jest dla Ciebie.Skoro koledzy, piwko jest dla Ciebie wazne, a mama twego dziecka tego nie toleruje , to po co odgrzewac, cos co ma male szanse powodzenia. Ta z ktora jestes , to tez chyba niewypal.Na moj rozum romans .to romans.Ani on duzy, ani maly .Po prostu kreci lody na boku. Widocznie cos nie pasuje w waszym zwiazku :-( Moze opcja -samotny , placacy alimenty jest dla Ciebie ?

Gość ortgrafia sie kłania
piwo się "warzy" a nie "waży" na wadze. :o