Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość feelMy1

Wypada przyszłym teściom dac pod choinkę komplet poscieli?

Polecane posty

Gość feelMy1

Moi przyszli tesciowie są swietni. Bardzo ich lubie. Chce dać im coś pod choinke niedrogiego a takiego dla nich. Myślicie ,że posciel jest ok? Myśle,że w ogole nie spodziewają sie prezentu ode mnie

Gość świetny pomysł to jest
Uważam, że to świetny prezent. Teściowej na pewno bardzo się spodoba, kobiety lubią takie rzeczy. Praktyczne, nowe i pewnie ładne - teraz za nieduże pieniądze można kupić śliczne rzeczy. No i takich rzeczy w domu nidy za wiele. A i teściowi się przyjemnie będzie spało pod nowym :D Ja popieram:) Ja bym się ucieszyła :)

Gość wypafdas, ale sprobuj
sie dowiedziec jakiej wielkosci maja koldry, moze np 2 koldry na lozu malzenskim? poza tym niech ton pasuje do wystroju. Niektorzy uznaja tylko biala . No i powinna to byc naprawde elegancka posciel.

Gość świetny pomysł to jest
za 100zł można kupić już coś świetneo:) nie kupuj atłasu/satyny. Większość ludzi tego nie lubi... Może coś z kory...? albo zwykła bawełniana.

Gość uyi88
wypada swietny prezent

Gość podżegaczom mówmy NIE
a w środek wsadzić dyskretnie paczkę ekskluzywnych smakowych prezerwatyw

Gość wypada, ale sprobuj
bo np ja bym sie b.ucieszyla z 2 kompletow na koldre 140 szerokq, pasujacych do sypialni. Szer. 130 mi po nic ( juz dostawlam takie), jak rowniez pojedyncze nie pod kolor do innych pokoi. Dostawalam np posciele z kory w kwiatki - dla mnie nieszczescie, aha i w dodatku nie czysta bawelna , oddalam do PCK.

Gość feelMy1
własnie, bo sobie myślałam, ze jakbym miała i tesciowej coś kupic i tesciowi to nie wiem co... No mama mojego lubego lubi się malować, taka "strojnisia" z niej to jeszcze bym coś wymyśliła... ale teść. Miałabym wielki dylemat, Chce im po prostu dac, to wspaniali ludzie. Niby teściowie, a potrafie sie z nimi dogadać swietnie. Chce im sprawic przyjemność. Myślałam o komplecie ręczników. Wlasnie coś praktycznego

Super pomysl, tylko czy wiesz jaki rozmiar lozka i poscieli maja? I czy nie maja np. 2kolder? Poza tym moim zdaniem wlasnie satyna to super pomysl, ja spie pod tylko taka posciela, ladniej to wyglada, a dla tesciow to moze byc cos eleganckiego:)

Gość wypada, ale sprobuj
i zalazy w jakim stylu maja mieszkanie. Jak staroswiecei, to kolorowa w proste wzory posciel bedzie wygladac fatalnie, wtedy biala, albo male kwiatki, koronka, falbanki. Generalnie lepsze sa jednolite, chyba,ze trafisz w kolor sypialni

Gość wypada, ale sprobuj
ale jak satyna to tylko bawelniana 100%, wiekszosc ludzi nie spi pod sztucznym,

Gość wyjątek
Wg mnie to kiepski pomysł, taki praktyczny prezent. To dobre dla młodych małżeństw, które są na dorobku, no chyba, że są ubogimi ludźmi i potrzebują praktycznych rzeczy. Na prezent wybierz coś takiego wyjatkowego, na co zawsze jest trochę szkoda kasy, coś czego się sobie zawsze odmawia.

Gość feelMy1
Czyli co mogłabym im kupić? O tej poscieli pomyslałam, bo mają trochę starodawną. A są to w sumie młodzi ludzie mają po 50 lat:) i to niecałe. Wiem,że spią pod jedną, bo już sie przyglądałam ostatnio dyskretnie. Od razu Wam mówie,ze nie mam kasy. nie pracuje, uczę sie tzn; studiuje, ale troche kasiory uzbierałam. Chce ,żeby było im miło

Gość wypada, ale sprobuj
ale wlasnie starsi ludzie, ktorzy juz maja niejedna posciel , nie najnowsza i niezbyt "modną" czesto nawet nieuzywaną, z tego powodu nie kupuja juz sobie nowej, bo niby po co. A teraz sa coraz ladniejsze posciele, wiec taka bardziej extra mozze ich usieszyć

Gość feelMy1
Mi się też bardzo satyna podoba. Ogladałam ostatnio. W ogołe w jysku sa teraz takie przeceny.

Gość wypada, ale sprobuj
jak podgladalas, to wiesz, jaki maja kolor w sypialni i co im pasuje. Jak trafisz, spodoba im sie.

Gość feelMy1
i taką elegancką... wiadomo,że nie kupię im w serduszka. To będzie tylko dla nich...zależy mi na tym

Gość wyjątek
Jak mówisz, że tesciowa taka strojnisia to może jakaś jedwabna apaszka lub piekny szal na zimę, pewnie widziałaś w jakich kolorach ma płaszcze, albo markowe perfumy, może powiększające lusterko do makijażu, albo piękną kasetkę na kosmetyki lub inne drobiazgi. Możliwosci jest wiele, trzeba tylko wysilić wyobrażnię, :) To wyjatkowe świeta i upominek też taki powinien być a nie pospolite ręczniki czy pościel. Może jeszcze ścierki do naczyń dorzucisz. :(

Gość feelMy1
dobrze, to może powiesz co mogłabym kupić tesciowi? Pisałam też, nie mam za dużo pieniędzy/

Gość wypada, ale sprobuj
no nie wiem, ja bym wolala piekna posciel niz perfumy , ktore wole wybrac sama, lusterko powiekszajace, ktorę mam , nietrafiona apaszkę, zawalidroge w postaci kasetki na kosmetyki ( jestem w wieku tesciowej). Byle posciel pasowala kolorem, na wszelki wypadek nie miala agresywnego wzoru, byla ze 100%bawełny i elegancka.

Gość jesli wisz
co im sie spodoba i znasz wymiary ich pościeli to OK

Gość wypada, ale sprobuj
a komplet bardzo eleganckich recznikow pasujacych kolorem do lazienki ( jednolitych! najbezpieczniej bialych) tez jest fajny, choc niektorym to sie kojarzy z podopwiedza, zeby bylio czysciek=j w domu:) wiec posciel bezpieczniejsza

Gość feelMy1
Wiadomo,że nie kupię poscieli za 25zł zwykłej. Ale tak do 100zł poszukam czegoś odpowiedniego