Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niezdecydowany chłopak gs

Jak na to patrzec? Jak sie czuc..?

Polecane posty

Gość Niezdecydowany chłopak gs

Witam. Mój problem polega na tym że choc mam 20 l wygladam dziecinnie tak na 16 gora 17. Jestem chudy wysoki mam niebieskie oczy i ciemny blond włosy. Miałem dziewczyny ale teraz wydaje mi sie że żadna mnie nie pokocha..mam też troche blizn po trądziku..wiem że problem wydaje sie błachy ale dla mnie nie jest..

Gość choraaa jestem :(
Nie martw sie, moze nie trafiles na ta jedna, jedyna :) ja jak czasami patrze na zdjecia mojego faceta z czasow jak mial dwadziescia lat to sobie mysle " biedactwo" :P bo tez byl wysoki, chudy, blondyn z bliznami po tradziku. Pozanlismy sie jak mial 25 lat - ja mialam wtedy 17 - ( tak, mial 25 lat i nie mial dziewczyny bo myslal tak jak Ty, ze kazda patrzy na wyglad), okazal sie super facetem, inteligentny, czuly, pracowity. Dzis ma 36 lat, jest super sexy, pieknie "sie starzeje" i pomyslec, ze kiedys byl z niego taki szaraczek :) takze glowa do gory :)

Gość Tyle w temacie....
Z tego co wiem trądzik i slady po nim są naturalne i nie powinny zanizac twojej atrakcyjnosci. A tak wgl chłopie ruszaj na panienki:)