Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość damn_damn

Po 3 latach zwiazku chyba przestal mnie kochac

Polecane posty

Gość damn_damn

Mielismy sie dzis spotkac, ale powiedzialam ze nie mam kasy na bilet do niego( on do mnie nie moze przyjechac), to wyzwal mnie ze mam problem z glowa bo wydalam na kota, ktorego przygarnelam do domu i zapewnilam mu cieply kat. Gdy powiedzialam ze mam tego dosyc, bo ostatnio podczas klotni tez mi podobne rzeczy powiedzial i mialo sie to juz nie powtorzyc a dzisiaj to samo. Mowie mu ze nawet nie przeprosil za te dzisiejsze slowa, to po jakims czasie ''od laski'' przeprosil. Powiedzialam ze dam mu wolnosc, bo to jego wina i nawet nie przeprosil i kompletnie mu na mnie nie zalezy. Zycze mu wesolych swiat itd, a on na to ze ok. wzajemnie. Wylaczylam telefon i mam go dosyc juz :( Nigdy sie nie potrafi przyznac do winy, przeprosic, zmieni sie na troche i od nowa to samo, ao nasz zwiazek wcale nie walczy tylko odpuscil. Juz tyle szans bylo, tyle rozstan i powrotow...

Gość damn_damn
strasznie chaotycznie to napisalam, ale moze dacie rade ocenic

Gość dghrf
Tez bym tak zrobila :)

Gość inwestujesz w kota a nie w
związek i On jest winny?

Gość damn_damn
grunt w tym, ze wydalam na kota 30zl 3 tygodnie temu, a pieniadze teraz na przyjazd do niego mialam, ale powiedzialam ze nie bo chcialam zobaczyc czy mu zalezy jeszcze i czy cos wymysli zeby przyjechac po mnie, jesli ja bym tych pieniedzy nie miala, a on od razu ze mam cos z glowa, obsesje na punkcie kota itd. chyba jak sie kocha kogos to sie nie odpuszcza zwiazku z powodu kota? tylko to jakas wymowka byla dla niego

Gość damn_damn
powiedzialam ze mam dosc tego wyzywania mnie i proszenia sie o slowo przepraszam i ze zycze wesolych swiat i daje mu wolnosc a on na to tylko: ok. wzajemnie. Nie kocha mnie :(

Gość jaktoztymjest
prowadzi z nim jakieś chore gierki a Wy si upieracie, że to z nim jest problem:D

Gość damn_damn
tak, przyznam ci racje ze to byla gierka, ale caly czas to ja mam do niego jezdzic, jak nie mam pieniedzy na bilet to on oczywiscie nie przyjedzie, chcialam sie przekonac czy tym razem tez tak bedzie

Gość zeshyuj
piszesz ze to ty ciagle do niego jezdzisz a on nie daje co od czasu do czasu na bilet??

Gość damn_damn
daje, ale nie obchodzi go np ze wracajac od niego stoje na przystanku w ten mroz dobre 40min, kiedys byla taka sytuacja ze chcialam zeby wstal kolo 5 rano( zwykle wstaje 6.30) i podwiozl mnie na dworzec kilkanascie km dalej, tam bym sobie posiedziala w cieple i poczekala na autobus.nie pod sam dom tylko do wiekszej miejscowosci gdzie mozna w srodku posiedziec, no to jemu sie nie chcialo, i mowil zebym czekala i o 7 mnie zawiezie na ten autobus, gdzie mam stac 40min. ale ja nie chcialam i po moich namowach zawiozlmnie na ten dworzec

Gość damn_damn
z reszta tu nie o to chodzi, tylko o to, ze tydzien temu powiedzial mi w nerwach, zemnie to tylko w gebe walnac, zebym sie w leb puknela gdy cos mu niby wmawiala. ale ok juz mialo tego nie byc, a dzis znowu ze mam cos z glowa, i nawet nie przeprosil. A gdy powiedzialam ze dam mu wolnosc bo widocznie tego chce to nawet nie walczyl o nasz zwiazek

Gość damn_damn
nie odzywa sie. powinnam go przeprosic?

Gość rteytrtr
ja bym sobie dała z nim spokój na Twoim miejscu .. mój facet kiedyś był zupełnie inny niż ja, wiele rzeczy mi się nie podobało. ale zmienił się dla mnie, sam z siebie. Twój nawyraźniej nie ma takiego zamiaru. a co to znaczy? że Cię nie kocha. nie trać na niego czasu :) ps. fajnie ze przygarnelas kociaka :)

Gość damn_damn
tez sie ciesze ze mam kociaka, jest taki wdzieczny, nie odstepuje mnie na krok, jak ide spac to kladzie sie przy mojej glowie na poduszce :D On tylko potrafi krytykowac to co ja robie

Gość rteytrtr
a i jeszcze jedno, powiedział, że Ciebie to tylkow gębę walnąć? żaden kochający normalny facet tak nie powie. założę się, że w przyszłości zamiast rzucić taki tekst, to on Cię naprawdę walnie... widzę, że fajna dziewczyna z Ciebie, znajdziesz kogoś. nie warto się starać dla kogoś takiego jak on. z tym autobusem.. noż kurcze... on Cię nie kocha. idę zjeść obiad, pop[iszemy za 15 min :)

Gość rteytrtr
jak wrócę to opowiem Ci o mojej kotce, też sypia ze mna na poduszce :P

Gość damn_damn
taki przyklad dam: mowilam mu ze nie bede sie juz prosic o jego milosc. A co on na to? ze on sie nie nie bedzie prosil o moja! nie idzie z nim normalnie porozmawiac, bo jak mi cos w nim nie pasuje to nie przyzna sie do tego tylko automatycznie wytyka mi te same bledy, ktora nie sa prawda

Gość damn_damn
no i za godzine mam ostatni autobus do niego, jak sie nie odezwie nie przeprosi itd to juz sie nie spotkamy :(

Gość alecooztego
Nie właczaj telefonu do końca weekendu.

Gość damn_damn
ten tekst rzucil bo byl bardzo zdenerwowany, klocilismy sie wtedy o jakies bzdety, oczywiscie go nie usprawiedliwiam, ale na te jego slowa odwdzieczylam mu sie- spoliczkowalam go. Wlasnie boje sie tego, ze kiedys slowa zmienia sie w czyny, ze mnie bedzie bil, chociaz mowi ze on to nigdy by kobiety nie uderzyl

Gość damn_damn
juz wlaczylam telefon bo czekam na wazny telefon, ale moj facet sie nie odzywa

Gość alecooztego
jak dlugo jestescie ze soba? a co to znaczy , ze on nie da rady do Ciebie przyjechac?? Przeciez ma samochod z tego co piszesz t tak wnioskuje.

Gość damn_damn
juz 3 godziny sie nie odzywa. czekam do 17.30, o 17.45 mam autobus. Jak nie odezwie sie w dupie z nim :D

Gość damn_damn
3 lata, no on dzisiaj nie ma samochodu, autobusem mialam jechac, ale po tym jak mnie traktuje to nie mam ochoty sie wpychac tam gdzie mnie nie chca

Gość alecooztego
A jak sie odezwie to jak na skrzydlach polecisz na autobus i do niego pojedziesz?? Smieszna jestes. Naprawde.

Gość damn_damn
nie wiem, ale to jedyne wyjscie jesli bedziemy sie chcieli zobaczyc. Bo on dzisiaj nie ma czym

Gość damn_damn
to mam nie jechac?

Gość damn_damn
chyba zdaje sobie z tego sprawe ze jestem glupia, ale jakos ciezko mi pogodzic sie z tym ze on mnie nie kocha. A jeszcze kilka dni temu mowil : bardzo cie kocham skarbie.

Gość nie masz kasy ale
wydajesz ostatni grosz na jakies zapchlone bezpańskie gówno które i tak ci ucieknie bo to w ich naturze szwędać się sama nie dojesz bo przeciez kiciusiowi trzeba dac miesko i whiskasy idiotko skończona