Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytajkaaa

Jak to dzis jest z ta praca?

Polecane posty

Gość Pytajkaaa

Chodzi o prace na poczcie? Szykuja sie zwolnienia? A moze to mit? Mozna tam sie dostac? Jakie zarobki, praca ok?

Gość Pytajkaaa
up

Gość Pytajkaaa
podbijam

Gość przeciez te panie
w okienku chyba najnizsza zarabiaja.

Gość Pytajkaaa
Dzieki za wypowiedz, ale wolalabym bez "chyba". Jest tu moze ktos, kto pracuje na poczcie? Jak tam sie pozmienialo? Mozliwe sa jeszcze przyjecia?

możliwe to są jedynie zwolnienia a nie przyjęcia poczta musi obniżać koszty a szczególnie po utracie w tym roku monopolu na polecone i nie wiadomo jak długo w ogóle utrzyma sie w obecnej formie jedyną drogą jest dla niech redukcja etatów a na pewno nie przyjmowanie ludzi

Gość Pytajkaaa
wlasnie doszly mnie takie sluchy :( dzieki

Gość alamakotaotataa
Nie mozna sie dostac i miejmy nadzieje, ze Francja sie nie da i niebawem cala unie europejska szlag trafi, a polska zostanie Z GOLA DUPA. za szkoly. bo tak pasuje. ja na to licze. co to ma wszystko byc? za swoje zycie tez. dlaczego nikt mi nie powiedzial w jakiej ja jestem sytuacji 20 lat temu? a francja jest jaka jest - troche sie rozwalili bo sie nie przyznali do jednej osoby, a tu sie troche zrobilo. kto to byl? do konca nie wiadomo i tyle. moze i ich ktos. nie wiadomo. ale licze ze Francja skopie cala ue bo maja do tego prawo. co oni sobie nie mysla? dostali nagrode i manatki powinni zwinac i wywalac. co to wszystko ma byc? i tyle. no coz... moze nie mam racji, ale ja mam wszystkiego dosyc. sobie robcie co chcecie ale bez normalnych ludzi. ja chce swoja rente od 2 lat - ilez mozna. bez rozlewu krwi? co mozna w polsce zalatwic nie kopiac was po tych zalanych mordach? nie wiem naprawde. kopa w ryja samemu tu mozna dostac albo wytrysk na twarz jakas planeta. akurat wam sie francja podda - mam nadzieje, ze nie i skonczycie w tej uni z mordami zalanymi sperma byka francuskiego za calosc waszego pierdolonego w leb ani i OHYDNEGO myslenia i tak obludzie i kanaliowatowatosci polskiej zycze bo co tu mozna jeszcze wymyslic jak nie wpierdolic wam w te bezzebne mordy to juz naprawde prosze mnie sie nie pytac. a obludne te mordy macie takie, ze sie opisac nie da. wybaczcie normalnych i do widzenia :(