Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

panela

kolczyk w pępku ...ile trzeba mieć lat?

Polecane posty

Gość fffffvbb
1. robisz sama albo 2. idziesz do profesjonalnego gabinetu gdzie pewnie bedą kazali przyjsc z mamusią 3. idziesz do mniej znanego gabinetu np osiedlowego gdzie zrobią ci to bez problemu nawet jesli masz 12 lat 🖐️

Gość Xxffffssssg
Jeśli chcesz zrobić w salonie to przed ukończeniem 18 lat musisz mieć zgodę rodziców bo inaczej Ci nie zrobią. Oczywiście możesz też zrobić sobie sama werflonem lub kogoś poprosić ale odradzam bo może Ci wyjść krzywo albo wda Ci się zakażenie tak jak kiedyś stało się mojej koleżance, paskudne to wyglądało.

Gość maciek prawiczek
zrób sobie kolczyka w pipie... 🖐️

Gość niewybredny
prosze, jeszcze nie wie, jak sie pisze WENFLON a juz doradza najpierw kolczyk w pepku, potem dziara na ledzwiach, potem metal w pysku, nasadzie nosa, lukach brwiowych, jezyku - i wychodzi polinezyjskie straszydlo ale co z tego, dla siebie jest sliczna... hahaha

niewybredny-hmm to taki jesteś wybredny że nic ci sie takiego nie podoba ??

Powiedz szczerze ile masz lat? bo tak od 16 lat juz nie koniecznie wymaga sie zgody rodzica,chyba ze to jest jakies mniej znany salon kosmetyczny to wiadomo..na zyczenie Ja na twoim miejscu do 18 bym sie wtrzymala, tzn ja nawet jakbym miala 70 lat to bym sie na to nie zdecydowala,no ale przemysl to Moja corka ma NIESTETY kolczyk w pepku i zadowolona z tej wiadomosci nie bylam ,ani nie pochwalam. Przekluc uszy to pewnie ze nie mialam nigdy nic do tego, ale inne częsci ciala? wieksze ryzyko i bezsens

ja mam 17 ...hmm i tu na uszach i pępku by się skończyło ...gdzie indziej kolczki mi się nie podobają

Jak masz 17 lat to domniemam ze nie bedzie problemow z percingiem , lecz odradzam i tak.Kolczyki z pepka czesto przerywają skore i wychodzodza z peka szarpiąc zewnetrzna czesc skory ktory go oslania

haha to będzie motywacja żeby nie jeść ile wlezie hah:) hah nie no i tak bym chciała tylko że w porządnym studiu a nie

Komu się pokazuje kolczyk w pępku? Na ulicy to oblesnie i obciachowo wygląda. A przy dotyku wkurwiające jest. Tylko niedopieszczona nastolatka może chcieć mieć kolczyk w pępku. Wibrator lepszy :D:D:D

Gość xyzxyzxyzxyzxyzxyzxyzyxyzxyz
Mlotkiem po glowie - gwarantuje Ci, ze nie jestem ani anastolatka ani niedopieszczona a kolczyk w pepku mam. I mam go dla siebie, bo z golym brzuchem po ulicach nie latam :P

a kolczyki w uchu ci się podobają ? to to samo ..jest a wibrator to sobie sam kup i sobie wetknij skoro ci się to podoba

120 -140 zł- przeklucie iglą Kolczyk kosmetyczka sama ci swoj daje.Oczywscie mowie o przekluwaniu igla ,nie pistolecikiem , bo przebicie pistolecikiem to malo kto pepek przekluwa ,i kosztuje to 40 zl-ale szybko koleczyk wtedy wychodzi z pepka Moja kolezanka jest kosmetyczką i taki cennik to standard

Gość xyzxyzxyzxyzxyzxyzxyzyxyzxyz
Nie rob kolczyka u kosmetyczki tylko u profesjonalnego piercera.Moj kolczyk tak wlasnie zrobilam i mam go juz ok. 15 lat, nic sie z nim nie dzieje, ze skora tez nie.

słyszałaam że u kosmetyczki nie ma co robić ..bo nie jest to profesjonalne