Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shehe

Z jakim facetem wolałabyś pojechać na wczasy?

Polecane posty

Gość shehe

Z brzydkim ale mądrym i komunikatywnym (np. takim: http://photos.nasza-klasa.pl/5065984/18/main/df3ee9c5d0.jpeg ) czy z przystojnym ale nudnym i nieinteligentnym? ( np. takim: http://4.bp.blogspot.com/-3bfWCnjPIeg/UEQkFJyyoYI/AAAAAAAABo8/4KWbBxR1VrE/s1600/ryan+reynolds.jpg ) ??? Nie ma tak łatwo i nie przyjmuję odpowiedzi że z przystojnym i inteligentnym :))

z pierwszym z drugim co bym miała robić? gapić się na niego, jak cielę na malowane wrota? 1

Gość Anka________22
a który lepiej zarabia i jest bogatszy ?

ten madry i komunikatywny jest takze ladniejszy wg mnie, ten drugi zupelnie nie w moim typie!jakie to szczescie ze jest taki wybor!

Gość shehe
Załóżmy że obaj zarabiają po tyle samo.

Gość Anka________22
ALE TYLE SAMO MAŁO CZY TYLE SAMO DUŻO ?

no i oczywiście nawet jakby rzeczywiscie byl brzydki to przeciez chodzi o to zeby milo spedzic czas, coz z tego ze ktos piekny skoro niczym sie nie interesuje i przynudza, taki czlowiek męczy

Gość shehe
Tyle samo powiedzmy dużo.

Gość Anka________22
to ja bym wolała tego przystojnego po co mi brzydal ?

Gość shehe
Boże czyli charakter się Tobie nie liczy??? Wyrazy współczucia dla twojego męża/chłopaka i dla każdego kto się w tobie kocha...

Gość ja bym wybrała tego DRUGIEGO.
Z tym pierwszym nie mogłabym pójśc do łóżka i się na niego patrzeć,napawałby mnie wstrętem i odpychał,gdyby mi się nie podobał fizycznie. wybrałabym tego drugiego,nawet gdyby nie był zaradny---ja jestem zaradna i operatywna,więc dalibysmy radę wspólnymi siłami zaradzić wszystkiemu;)

Gość Anka________22
braydal mnie brzydzi nie poszłabym z takim do łóżka.

Gość ja jadę z drugim
pierwszy wzbudza we mnie wstręt, drugi fajniutki ;-) może przy mnie przestanie być nudny... to jest wyjazd na wczasy, nie małżeństwo. Kandydata na męża dokładniej sprawdzałabym, fotka to za mało ;-)

Gość shehe
Dobra, dobra następnym razem też nam wmawiajcie że liczy się wnętrze faceta nie wygląd, tak tak... BABY!

myślimy dokładnie tak samo;) koleżanko powyżej. ale one wszystkie tutaj sa szlachetne i krystalicznie szczere;) Grunt to charakter,uroda może byc tragiczna dla nich🖐️

Gość shehe
Primo to ja nie jestem koleżanką, bo jestem facetem. Segundo to mam rozumieć że to była ironia z tym że grunt to charakter bo powyższe posty obalają twoją jakże nędzną teorię. Łatwo was nakryć baby, dla was liczy się przede wszystkim wygląd, szukacie księcia z bajki a jak już takowego znajdziecie to potem płaczecie że cham, prostak i że zdradza...

Gość Anka________22
liczy sie kasa i wygląd ja tego nie ukrywam napisałam szczerze.

to było do wpisu z 15.53 tylko wzanim wysłałam to kilka postów wpadło przed mój.

Gość Anka________22
co z tego jak wnętrze piękne jak biedak i brzydal ?

do sheshe a ty nie zwracasz uwagi na urodę kobiety wogóle prawda? byleby miała krystaliczny charakter,prawda? hipokryta.

Gość shehe
Oczywiście że zwracam uwagę na wygląd, ale nie do tego stopnia co baby! Dla mnie uroda jest rzeczą drugorzędną, patrzę przede wszystkim na INTELIGENCJĘ i na komunikatywność. Kobiety które nie są inteligentne mnie po prostu odstraszają, może temu że sam ( powiem nieskromnie ) jestem inteligentny. gdybym miał do wyboru wczasy z mądrą i towarzyską brzydulą albo z pustą i nudną laską wybrałbym opcję pierwszą oczywiście. W przeciwieństwie do was z resztą. Uroda sprowadza się tylko do tego żeby nie była ona naprawdę brzydka jak np. wokalistka Gossip .

Gość julka19x
Jakbym miała jechać z którymś z nich to pojechalabym sama.to jakieś stare ramole

Gość hehehheheh
ten drugi to wieczny student