Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zozozozo

Nie chcę już żyć. Chcę odpocząć.

Polecane posty

Gość zozozozo

Popełniłam bardzo duży błąd. Rodzice wyrzucili mnie po maturze z domu, a ja znalazłam sobie wtedy z bezradności sponsora u którego mogłam mieszkać, utrzymywał mnie w zamian za seks i pomoc w mieszkaniu. On ma 35lat, mimo wszystko traktuje mnie z szacunkiem, mogę z nim porozmawiać. W sumie to lubię go ale z czasem przestało mi odpowiadać, mam wyrzuty sumienia, czuję ból, nie chce mi się żyć. Wiem, że to błąd który będzie ze mną do końca życia. Chciałabym umrzeć.

Gość zozozozo
tymbardziej , ze strasznie mnie piecze pochwa

Gość efdevfe
błędy sa po to by je na[rawiać więc zabierz sie do pracy nad soba abedzie dorbze:) zycze szczęścia

Gość zozozozo
Nigdy nie będzie dobrze. Zrezygnowałam już z siebie. Wiem, że jestem sama na tym świecie.

Gość ghjkhghj
Dasz rade w zyciu dzieja sie rozne rzeczy ktorych nie zmienimy chociaz bysmy chcieli nie zalamuj sie

Gość zozozozo
strasznie się sypie , starzeje psychicznie. nawet zdarza się , ze gdy loda robie to się zrzygam

Gość zozozozo
Wyjdź stąd podszywaczu! Czasem nawet seks z tym człowiekiem sprawia mi przyjemność.. bo tak bardzo brakuje mi miłości, czułości, bliskości i troski jednak wiem, że to złe. Bardzo mi brakuje prawdziwej miłości której nigdy nie miałam.

Gość ja bym wybrała tego DRUGIEGO.
utrzymuje cię i nie odkładasz pieniędzy na mieszkanie dla siebie? zyjesz dniem dzisiejszym to sie nie dziw,że wpadłas w czarną dziurę. a wiesz dlaczego? bo zaczęłas sobie zdawac sprawę,ze to droga do nikąd i nic nie masz mimo,że tkwisz w tym ukladzie. szkoda,ze zaczęłas mysleć o sobie dopiero teraz. mogłaś od początku odkładać pieniądze.

Gość alien net
35 la???????????Stary?

Gość zozozozo
Mam 20lat, wydaje mi się, że jest między nami jakaś przyjaźń o ile można o niej mówić w tym układzie. W domu nigdy nie miałam miłości, tak bardzo mi jej brakuje, że nie chce mi się dalej żyć.

Gość ja bym wybrała tego DRUGIEGO.
jezu,dziecko ty masz 20 lat i jesteś udręczona zyciem?? dopiero w nie wchodzisz. współczuję ci kolejnych 60. pomółby ci wyłącznie dobry psycholog.

Zacznij żyć normalnie, znajdź sobie faceta ukochanego. Najlepiej w podobnym wieku co ty i się wyprowadź. Zmień swoje życie, pogódź się z rodzicami... cokolwiek. Zawsze wyjście jest.

Gość zozozozo
W domu nigdy nie byłam kochana. Swojego ojca nie znam, ojczym bił mnie, poniżał, upokarzał, mama na to pozwalała, nic z tym nie robiła, wyrzywała się na mnie, po maturze wyrzucili mnie. Oni uznają tylko moją przyrodnią siostrę. Nie zainteresowali się mną po mojej wyprowadzce ani razu..

Gość zozozozo
Niedługo święta.. Nie lubię tych dni bo wtedy widzę jak bardzo jestem samotna.

Gość zozozozo
może mnie ktoś przygarnie na święta , umiem , gotować , piec, mogę nawet szczekać jak pieska nie ma w domu , a i w seksie mam doświadczenie duże

Gość guftugy
podszyw, jestes cienki jak sik komara. nawet momentami nie wiem czy podszyw czy autorka taka padaka...

Gość zozozozo
Spadaj podszywaczu! To nie jest zabawne..

Gość hhikki
Niesamowita historia. Ciesz się , że ktoś cię chciał sponsorować, bo mnie to by nikt nie chciał :D

Gość zozozozo
Myślisz, że to takie łatwe i proste? Całe życie chciałam być komuś potrzebna, być ważna, kochana, a jestem na tym świecie sama. Chciałam oddać dziewictwo komuś wyjątkowemu, wszystko jest nie tak i chciałabym żeby moje życie się skończyło.

Gość zozozozo
ten wyjątkowy płacił mi najlepiej. wspaniały wyjątkowy dla mnie ktoś

Gość nie chce tak jzu
wiecie co, tez mi sie juz nie chce zyc. wszedzie gdzie pujde, wszystko co zrobie wychodzi mi na zle. nie rozumiem tego. w sytuacji w jakiej jestem teraz jest zupelnie do dupy, wyjechalam na jakis czas z domu ale wrocilam i znalazlam sie w punkcie wyjscia. chce cos zmienic ale nie umiem. tu gdzie mieszkam to niemozliwe bo nie moge znalesc pracy i mieszkam na wsi z rodzicami. zycia towarzyskiego zero. meczy mnie to strasznie. myslalam zeby wyjechac do wiekszego miasta, do stolicy chociazby, mam pieniadze na poczatek ale...nie moge sie do tego zabrac. a jesli i tam nie znalazlabym pracy? co wtedy? dlatego uwazam ze lepiej byloby juz przestac zyc, bo to sensu najmniejszego nie ma. taka wegetacja, ciagle zamartwianie sie..samotnosc.

Gość gość
Ja też siedziałam całymi dniami w domu, czułam się bardzo samotna chociaż miałam chłopaka to i tak nie miałam z kim porozmawiać on pracował od 8 rano do pozna wieczorem, w niedziele jak miał wolne to spał, nie miałam nawet z kim porozmawiać... zabronił mi koleżanek i ogolnie znajomych, skasował mi wszystkie numery do znajomych, nie potrafiłam sie odnaleźc bałam sie rozmow z ludzmi, przeszukując Internet trafiłam na stronę http://energiaduchowa.pl i zamówiłam oczyszczenie aury. Nie liczyłam na wiele. A jednak po kilku sesjach zaczęłam być odważniejsza. Przeciwstawiłam się chłopakowi który tak naprawdę zatruwał mi życie i zakonczyłam ten toksyczny związek. Wzięłam się za siebie. Zaczęłam pracować i schudłam. Teraz mam wspaniałego faceta, dobrą pracę i czuję że podążam we właściwym kierunku.

Gość gość
skończ z tym,udajesz że każda ta historyjka była prawdziwa i energia pomogła,poza tym ile bierzesz za to? to jest pomoc? wypadaj z cafe

Gość gość
do każdego tematu wymyślasz historyjkę nie wstyd ci posługiwać się kłamstwem?