Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wtf??????

życie mi się sypie

Polecane posty

Gość wtf??????

mam juz dosc !! nie uklada mi sie od paru lat, nie skonczylam szkoly, chlopak mnie traktowal jak idiotke a teraz po mnie szmaci mimo ze jestem porzadna dziewczynom i nie puszczam sie, nie mam pracy, wpadlam w depresje i spie do 15, a co gorsze w domu mam straszna patologie, matka chleje i tez spi caly dzien, w domu bałagan !! idą święta !! ja nie mam pojęcia co się dzieje :(( chcialabym umrzec chyba takie rozwiazanie jest dla mnie

Gość bez nadziei
no moje życie to też gruzowisko rozumie cię doskonale

Gość bez nadziei
no moja żona która mnie kiedyś bardzo kochała teraz ma mnie za nic ale to chyba moja wina bo na wszystko jej pozwalałem.Chciałbym spodkać jakiegoś Anioła chociaż niewiem czy jeszcze są takie kobiety

Gość Ryża Pyza
weż sie za siebie, posprzataj, idz do pracy, zostaw chłopaka . Zacznij od psychologa i może jakiejś terapijj. otrząśnij sie, bo świat jest piękny

Gość wtf???????
nie jestem juz z nim,. ale mowil do mojej kolezanki ze macal mnie po ci** , a wcale tak nie bylo bo ja nawet z nim sie nie calowalam. Jakies 2 tyg temu wstawalam najpozniej o 11, staralam sie cos robic, sprzatalam itd. a teraz przez ten czas wpadlam w straszna zalamke. Probowalam znalezc prace ale nigdzie nie ma...

Gość vfdvfsgfff
Autorko, a szkoły dlaczego nie skonczylas? Na niektóre rzeczy mamy w zyciu wpływ, na inne nie. Skoro nic nie zrobiłaś ze sprawami, na które miałaś wpływ, to co się teraz żalisz?