Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcysia19643

RAYNAIR

Polecane posty

Gość Marcysia19643

Orientujecie się może, czy jest możliwość zabookowania biletu na lot zagraniczny, nie posiadając dowodu osobistego ani paszportu? Lot jest 03.02.2013 a na dowód sie czeka dlugo i bilety moga podrozec Będę posiadaczem dokumentu, gdy przyjdzie do lotu, ale obawiam się, że jeśli poczekam z bookowaniem już nie będzie. Wolałabym się obejść bez dodatkowych kosztów. poprostu czy moge bez dowodu zakupic bilet bo chyba pamietam ze podaje sie numer dowodu ale dokladnie kiedy to nie wiem.

Gość zeshyuj
potrzebny jest koniecznie numer dokumentu podczas bukowania biletu

Gość nie mam nicka
to zalezy gdzie chesz leciec ? w obrebie UE nie potrzebujesz nr. paszportu ani dowodu osobistego. jakis czas temu zmienily sie przepisy i bilet lotniczy nie zawiera info o nr. tozsamosci :)

Gość Marcysia19643
LONDYN :)

Gość ixyyyyyyyyyyy
zawsze trzeba podac nr dowodu tozsamosci w obrebie ue nie trzeba miec paszportu bo wystarczy dowod osobisty autorko a co jest twoim obecnym dowodem tozsamosci?

Gość Marcysia19643
no własnie chodzi o to ze zgubilam dowod ... :( a chce kupic jak najszybciej bilet bo sa coraz droższe a na dowd bede musiala czekac 2 tygodnie do miesiąca czasu...

Gość ixyyyyyyyyyyy
hmm to moze sprobuj zaczac bookowac biet, w razie czego zrezygnujesz

Gość Marcysia19643
okej zobacze i napisze wieczorkiem albo jutro rano. MAM NADZIEJE ZE SI UDA! :))

Ponownie pisze Odprawe online robisz najpozniej 4 godz przed odlotem, przy zakupie biletu w lini ryanair nie podajesz nr dokumentu ,dopiero przy odprawie ktorą dokonujesz od 15 dni do 4 godz przed odlotem Przy bukowaniu biletu podalejsz tylko Imie ,nazwisko, czy bagaz dodatkowy bierzesz, nr karty ktora lacisz i dane wlasciciela karty, to wszystko ,dopieor przy online najpozniej do 4 godz przed odlotem nr dokumentu

Gość Marcysia19643
huhuuhuh, dziekujeeeee :*

nr karty która placisz mialo byc Spkojna glowa, wszystko w takim razie bez problemow da sie zalatwic :) Pamietaj, dokument masz miec przy sobie NAJPOZNIEJ do 4 godz PRZED odlotem i wtedy online robisz ,wtym podajesz serie/nr dokumentu :)

Gość Marcysia19643
tak, tak wiem, dziekuje jeszcze raz :)