Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcysia19643

SAMOLOT

Polecane posty

Gość Marcysia19643

Orientujecie się może, czy jest możliwość zabookowania biletu na lot zagraniczny, nie posiadając dowodu osobistego ani paszportu? Lot jest 03.02.2013 a na dowód sie czeka dlugo i bilety moga podrozec Będę posiadaczem dokumentu, gdy przyjdzie do lotu, ale obawiam się, że jeśli poczekam z bookowaniem już nie będzie. Wolałabym się obejść bez dodatkowych kosztów. poprostu czy moge bez dowodu zakupic bilet bo chyba pamietam ze podaje sie numer dowodu ale dokladnie kiedy to nie wiem.

Gość kuchenka,
rezerwuj bilet i zobaczysz co potrzebne

no musisz miec jakis swistek potwierdzajacy zgodnosc twoich podanych danych, w tym dokument urzedowy Na slowo nikt ci nie uwierzy, wiarygodnosc przy odprawie musi byc potwierdzona

Gość Marcysia19643
tak wiem ale dowod zgubilam, a ja chce poprostu tylko go kupic ... do wylotu dowod bede miala ale musze go najpierw wyrobic a zanim to sie stanie biletow juz nie bedzie albo beda po 500 zł....

ale ty pisalas o lini ryanair? tak ? to sluchaj!!Odprawe online robisz najpozniej 4 godz przed odlotem, przy zakupie biletu w lini ryanair nie podajesz nr dokumentu ,dopiero przy odprawie ktorą dokonujesz od 15 dni do 4 godz przed odlotem Przy bukowaniu biletu podalejsz tylko Imie ,nazwisko, czy bagaz dodatkowy bierzesz, nr karty ktora lacisz i dane wlasciciela karty, to wszystko :)