Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zycdieucziowe

problem z wigilią

Polecane posty

Gość zycdieucziowe

witam, pytam o opinie innych, bo sama nie wiem Moja kuzynka stwierdzila, że nie pójdzie na wigilię do teściów. Z powodu teściowej i szwagierek. Faktem jest, że one są dla niej bardzo chamskie, sama byłam świadkiem, jak jedna siostra jej męża zaczela ja wyzywac od złodziejek, bo jej brata ukradła i że teraz brat zamiast sisotry kocha ja (moja kuzynke), bo mu pewnie dobrze daje No to było okropne Tesciowa jej też bardzo niemiła A ta moja kuzynka naprawde jest mila, bardzo duzo ludzi ja lubi, jest pomocna, uczynna itd Ale tez uparta Stwierdzila, ze tesciowa i szwageirki przegiely i ona juz nie da im ani jednej szansy i przekreslila je, powiedziala, ze dla niej one nie istnieja i nie zamierza miec z nimi w ogole kontaktu Jak powiedziala tak zrobila Maz zaczal jej awantury robic to mu powiedziala, ze jak mu nie pasuje to moga sie rozwiesc Wiem, ze jest do tego zdolna I teraz sama nie wiem Z jednej strony ma ona racja, bo tamte sa naprawde wredne i niemile Al z drugiej strony to sa swieta, czas milosci No i nie wiem co jej powiedziec i co doradzic Ala

Gość zycdieucziowe
no nie Jak jego siostra do niej, ze ukradlas mi brata to on nic, ani slowa Jego matka np czesto jej dogaduje, ze cos robi zle, niedobrze itd to on tez nic nie mowi Znaczy sie mowila, bo juz nie ma kontaktu Ja widzialam tesciowa kuzynki 4 razy i zawsze wtedy jej dokuczala Ale robi to tak wrednie, bo sie niby usmiecha a dopiecze jej A moja kuzynka jest tak wychowana ,ze starszym nie bedzie pyskowac Ale mnie sama ta baba wkurzyla

Gość zycdieucziowe
zreszta ich malzenstwo to osobny watek, ja widze, ze ona ma dosc tego meza Ale tez nie wiem co jej doradzic :/ Fajna dziewczyna, a sie wpakowala w glupia rodzine Mam na mysli rodzine jej meza, bardzo nieciekawa familia

Jeśli nie mają dzieci to nich odetnie się od tego maminsynka. Kuzynka się uwolni a mama i siostra go pocieszą po rozwodzie. Niech tylko zbiera dowody że to jego wina bo to normalne nie jest. Niech idzie z dyktafonem na ta wigilię.

Gość zycdieucziowe
nie maja dzieci, ona nie z takich, ze sie bedzie klocic czy cos nagrywac Ona ma taka nature, ze lubi jasne sytuacje Zawsze taka byla Jak kogos lubila to lubila, a jak nie to unikala I wiem ,ze jak zdecyduje sie odejsc od meza to zrobi to polubownie Znam ja dobrze Jestem od niej sporo starsza i traktuej troche jak mlodsza sisotre Zasluguje na cos lepszego od zycia, ale z drugiej stron slub to slub Ech zycie

Polubownie to dostanie rozwód jak mamusia pozwoli bo może jest z takich że rozwód to wstyd na wsi. Lepiej się zabezpieczyć w razie W.

Gość zycdieucziowe
wiesz kirkor rozejscie sie to nie taka prosta sprawa

To niech idą na terapie jakąś może jak obcy człowiek mu powie jak należy szanować żonę to zrozumie.

Gość zycdieucziowe
kuzynka proponowala mu, powiedzial, ze jak chce to moze isc, bo on nie potrzebuje No mi on osobiscie nie odpowiada, zarozumialy i przekonany, ze on wie najlepiej wsz\ystko taka mam opinie o nim

Gość wigilikja
autorko, sama napisałaś, że święta to czas miłości.Kuzynka teściowej nie kocha, więc nie ma sensu, że szła do niej z wizytą :) Logiczne Ja nie widzę w tym nic złego, że nie chce iść Ma prawo wybierać sobie z kim chce się spotykać, a z kim nie

Gość zycideuczuciowe
ale to bedzie jawna manifestacja - nie wiem jak to się potoczy do świąt jeszcze tydzień, naprawdę nie wiem Może ona zmieni zdanie, wiecie wigilia, życzenia, pasterka itd. Trudna sytuacja