Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwester..

Sylwester

Polecane posty

Gość Sylwester..

Witam wszystkich forumowiczów/forumowiczki Mam pewne pytanie czy macie lub mieliście taką sytuacje jak ta moja,że: macie dziewczynę(nie chodzi o żonę) chcielibyście się z nią spotkać w sylwestra,ale jest problem,ponieważ dzielą nas jakieś 15km jej mama na pewno nie puściłaby jej na noc do mnie,bo wiadomo obawy co do pewnych spraw no a nie chce też się do niej wpraszać jak nic nie mówiła na ten temat,że może do niej .No i nie wiem jak to mam zrobić,aby się z nią spotkać.Prawo jazdy posiadam,ona nie.. Wiadomo jest to jeden z najlepszych dni w roku hehe.. czekam na jakieś propozycję.No i proszę bez durnowatych podszywaczy,bo to jest żalosne,aby nie móc się nikogo o nic zapytać bo ktoś się podszywa i wypisuje cos glupiego... :/

Gość Olgierd878
Matka jej nie puszcza, bo nie chce niańczyć bękarta :) Serio, to jak będziesz za stary aby obracać gówniary to takie problemy się skończą

Gość droba bez powrotu;;;;;
a nie mozesz jej po prostu gdzies zaprosic???

Gość Sylwester..
wlasnie chodzi o to ze to nie jest planowane nawet.. bo w ogole tego nie robilismy

wiesz gdyby jej zalezało to by ciebie zaprosiła do siebie, muszą chciec dwie strony spotkania

Gość Sylwester..
no chcialbym jakos ja zaprosic no ale byc w ta noc sylwestrowa juz nawet moglbym nic nie pic i ja w nocy odwiezc no ale jak ona nie chce nic pytac mamy na ten temat... nie wiem jak ja nawet przekonac aby poszla sie zapytac..

a ile ona ma lat?ile ty masz lat???a nie mozesz sie z nią wcześniej umowic zeby ustalic co robicie z sylwestrem???

Gość Sylwester..
ja mam 18 ona 17

Gość Sylwester..
ona ma 9 lat, a ja 13..

Gość Sylwester..
no juz kilka razy mowilem co z tym sylwestrem aby sie jakos razem spotkac to ona odp. "nie wiem" no i tez pisze mi ze chcialaby sie spotkac

Gość droga bez powrotu;;;;;
gdyby jej zależało to by z pewnością się z tobą umówiła a skoro nie wychodzi z zadną propozycją to ja nie wiem czy chcesz sie umowic z wlasciwą osoba

Gość Sylwester..
no ona mi pisze ze chcialaby sie zapytac no ale jak mowie jej czy zapyta mamy o to to ona odp ze nie wie i zebym sie jeszcze jak cos kolegow popytal czy maja jakies plany no ale od razu jej mowie ze chcialbym z nia.. bo w sumie w wiekszosci przypadkow jest ze pary sie spotykaja w ten dzien razem.. no i tez mowilem ze ja nie musze pic wazniejsze jest dla mnie aby to z nia spedzic ten czas

Gość Sylwester..
w sensie ze moglbym ja potem do domu odwiezc

a co ona ma za problem zapytac sie mamy, dziwne

Gość Sylwester..
no wlasnie tez tego nie rozumiem...

Gość Sylwester..
no i nie wiem co mam zrobic.. u niej sie raczej nie spotkam bo wiadomo jakies porzadki bedzie trzeba robic na tyg. zakupy przed swietami wiec nie bd mial okazji sie jej mamy zapytac nawet o to osobiscie.. dajcie jakies porady jak jej przemowic aby sie zapytala mamy o to..

powiem ci tak co myślę o tym z kobiecego punktu widzenia, jesli dziewczynie zalezy na chłopaka i chce sie z nim spotkac to zadna mama, siostra czy koleżanka w tym nie przeszkodzą a ona wymysla jakies fanaberie z mamą, po prostu nie chce ci wprost powiedziec ze ma inne plany...

Gość Sylwester..
cos wczesniej wpominala na ten temat ze rok temu jej kolezanki powiedzialy zeby razem spedzic sylwestra no ale to mowilem no ze kolezanki moze codziennie widziec no a my sie nie widujemy codziennie..

a ja mysle, że powinienes przestac zabiegac o nią i odpuscic sylwestra, zmięknie zobaczysz, jesli zobaczy ze odpusciles i zobojetniejesz na nią to moze wtedy zmadrzeje

Gość Sylwester..
a zapytam jeszcze o taka rzecz.Wiadomo kazdy ma swoj zly dzien ze nie ma humoru i jest taki problem ze jak wlasnie moja dziewczyna nie ma humoru to ona ma swoja dziwne chwile ze sb nie lubi itd. no i najgorsze co mnie dobija to ona zadaje sobie pytanie czy mnie kocha.. jak ma humor wszystko git to pisze ze kocha mnie itd. no a jak juz nie ma humoru to juz tak wypisuje cos sie kryje pod tym ze siebie tak o to pyta czy jak ?

Gość szara_myszunia
Po prostu zróbcie imprezę we troje: Ty, ona i jej matka. Przyszła teściowa przekona się, jakim porządnym i przyzwoitym facetem jesteś, zaprzyjaźnicie się ze sobą i więcej nie będzie już zabraniać Twojej ukochanej zostawać z Tobą na noc.

Gość Sylwester..
ja to chetnie bym mogl i byc u niej gdziekolwiek ale aby byc z nia... no ale przeciez nie bardzo wypada napisac jej ze przyjade do nich w sylwestra bo to bedzie wygladalo tak ze sie wpraszam wiec zdecydowanie wolalbym aby to ona sama to zaproponowala chociaz malo mozliwe..