Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mająca pojęcia

Telewizor panasonic a samsung, który wybrać??

Polecane posty

Gość nie mająca pojęcia

Szukam 37 calowego z 3 d i wi- fi. I znalazłam dwa. Niestety nie znam się na takich nowościach zupełnie a wiadomo - każdy sprzedawca zachwala swój... Jeden to PANASONIC TX-L37ET5E drugi- SAMSUNG UE37ES6710 Czy ktoś mi wyjaśni na czym polega wyższość jednego nad drugim?

Gość nie mająca pojęcia
Maxiu, przecież Ty nie jesteś specem od rtv, tylko od zwalczania nowotworów...:D

Gość jezeli to ma byc plazma
to tylko panasonic, bo oni, mozna rzec, specjalizuja sie w plazmach, ale jak LCD to juz jak tam chcesz.

Gość samsungi maja najlepsze
matryce i własne.

Gość nie mająca pojęcia
A okulary do 3 d lepsze są aktywne, czy pasywne? Samsung ma aktywne a panasonic pasywne...

Gość a ja kupuje z serii
5000. samsunga oczywiście.

Gość zuuummm
Tylko nie Samsunga...ja kupiłam i już dwa razy był w reklamacji Fachowcy którzy naprawiali ten telewizor mówili ,że tylko one sie psują .

Gość nie mająca pojęcia
Widziałam jeszcze LG w podobnej cenie z okularami pasywnymi...:O

Gość mam już 3 samsunga
chodzi o telewizor. mam jeszcze monitor samsunga, telefon samsunga i nic się nigdy nie zepsuło.

Gość nie mająca pojęcia
Też już posiadam w domu samsungi i jestem zadowolona. Mam tv LG i też spoko...Panasonica nie mam...:D On właśnie ma te okulary pasywne, takie lekkie, których się nie ładuje...Ten samsung ma te cięższe, do ładowania, z bateriami...Czymś się różni obraz 3d oglądany przez nie??

Gość nie mająca pojęcia
Może ktoś jeszcze się wypowie?

Gość gość
Ogladalam dokument o śmieciowej elektronice , Samsung tam jest w czołowce :) Polecaja Panasonic, Toshiba i jeszcze 2 ale nie pamietam niestety ;/

Gość gość
To byl program na TVN Style, Tajemnice korporacji

Gość gość
Odcinek 3 "Ściemy wielkich marek" mozna zobaczyc w Internecie

Gość gość
bierzcie zawsze sharp sony panasonic

Gość gość
z tej listy dla mnie tylko panasonic

Gość gość
Panasonic podbija 3-letni temat. Sprzedająca się marka nie musi wynajmować frajerów do spamowania. Mam nadzieję, że kupiłaś Samsunga.

Gość gość
Najlepiej to sony

Gość tawarisz kamandir
Ani Panasonic ani Amsung ani inny tam Thomson. Liczy sie tylko radziecka mysl techniczna dlatego proponuje poszukac na rynku wtornym radzieckiego Rubina 714 :D

Gość gość
To, że coś się dobrze sprzedaje nie znaczy, że jest dobre, znaczy tyle, że się dobrze sprzedaje. Chyba to nic nowego, że ilość niekoniecznie idzie w parze z jakością.

Gość gość
Prawiczek - poczytaj sobie o zawodności wychwalanej przez Ciebie firmy, pomyśl, a potem dopiero pisz

Gość rasalgul
Siemka.Dwa tygodnie temu kolega powiedział mi, że Samsung rozdaje telefony S6,które były na wystawach, bo podobno nie mogą ich sprzedawać W piątek wszedłem na ich stronę i odpowiedziałem na pytanie konkursowe a dzisiaj przyjechał kurier z telefonem i jest super!! :D Polecam wam sprawdźcie sobie!! Tutaj możecie odebrać: http://ma0.pl/r/r1vsamsung

Gość diakon
Pierwsze Samsungi kupowaliśmy ze względu na dobre ceny - nie oczekiwaliśmy po nich cudów. Ale mija 7 lat i nasz telewizor wymieniamy na nowy, również Samsung, również tani, drugi z listy - https://www.morele.net/rtv/telewizory/telewizory-412/0,0,,,,191,,,,,/1/#product_list Po prostu chcemy mieć możliwość oglądania 3D w domu. I właśnie - czy to można minimalnie porównać do tego, co się wid******inie?

Nie bierz samsunga. Nowe modele mocno przejaskrawiają kolory. Ja mam panasonica i jestem bardzo zadowolona.

Gość rafciu
Siemka.Dwa tygodnie temu kolega powiedział mi, że Samsung rozdaje telefony S7,które były na wystawach, bo podobno nie mogą ich sprzedawać W piątek wszedłem na ich stronę i odpowiedziałem na pytanie konkursowe a dzisiaj przyjechał kurier z telefonem i jest super!! smiech.gif Polecam wam sprawdźcie sobie!! Tutaj możecie odebrać: http://hy34.pl/r/r1vSamsung-S7

Gość rafciu
Hej :D słyszeliście , że ruszyła promocja i sklepy rozdają Samsungi S7 ? To naprawde nie do uwierzenia, z początku myślałam ze nic nie wygram, lecz po tygodniu kurier zapukał do moich drzwi i otrzymałam paczkę z powystawowym samsungiem s7, co prawda ma kilka rys, lecz nie narzekam!!! Konkurs kończy się w następny czwartek, pozostało 89 sztuk, no i nie można sprzedać telefonu gdy nie minie dokładnie rok od otrzymania go :(. POLECAM! I polecajcie znajomych, niżej fotki mojego nowego fona :D i link do konkursu http://gft3.pl/r/r1vSamsung-S7