Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenstwoooo;-)

O co im może chodzić?

Polecane posty

Gość malenstwoooo;-)

Jestem w nowej klasie, takiej zbieraninie z roznych szkol, gdzie malo osob sie znalo wczesniej. I jest w klasie kilku chlopakow. 2 z nich czesto cos gada do siebie,usmiecha sie/smieje i patrza na mnie nawet jak z kims ide:(. Osobiscie z nimi nie gadam, nie docinaja mi. Trzymaja sie z reszta chlopakow ale oni uwagi nie zwracaja, wiec spoko. Tylko troche mnie to martwi i dziwnie sie czuje to sie dzieje codziennie, jak tylko mnie zobacza. rano, popoludniu na przerwach,czasem w klasie na lekcji spojrza, jak ja to zrobie to sie odwracaja z predkoscia swiatla.. co jesli teraz jest niby ok a pozniej beda mi mieszac w klasie o ile juz tego nie robia tyle ze nic nie wiem poki co

Gość Dede;
z facetami sie postępiję inaczej niż kobietami , idziesz do nich wprost , przy wszystkich i mówisz głloośno : o co wam chodzi , coś wam nie pasuje ? przecież cię nie pobiją :)

Gość malenstwoooo;-)
To moze napisze jak mniej wiecej sie ubieram. Sportowa bluza/jakas dluzsza bluzka/normalna bluzka/top+marynarka/koszula w krate, jeansy, adisasy albo jakies botki, wiec to sa raczej normalne ciuchy.dekolt rzadko pokazuje,mimo ze decha nie jestem ale u mnie w klasie sa dziewczyny ktore tez maja co pokazac wiec pod tym wzgledem nie wyrozniam sie na ich tle. oboje nie naleza do najsmielszych, jeden z nich wg pewnej kolezanki jest zarozumialy bo troche sie wyrobil od wakacji ale tez nie jest piekny,a ten 2 jest cholernie niesmialy,jak spojrze na niego to sie peszy, do innej kolezanki powiedzial na poczatku roku ze jestem calkiem ladna,i ze inne dziewczyny to straszne pasztety. Ogolnie jestem troche niesmiala i niepewna siebie,u mnie sa w klasie raczej dziewczyny podobne do mnie, choc moze troche bardziej smiale ale tez nie wszystkie

Gość malenstwoooo;-)
chcialabym tak zrobic ale jak napisalam wyzej jestem niesmiala chociaz staram sie tego nie pokazywac:o i mnie stres zezre nim o tym pomysle:o:(

Gość malenstwoooo;-)
up

Gość malenstwoooo;-)
wiem ze glupio to zabrzmi, ale jak moglabym sie tego dowiedziec?

Gość malenstwoooo;-)
:(czemu nikt mi nie chce pomoc

Gość malenstwoooo;-)
up