Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ancia30

czy kąpac kotka

Polecane posty

Jeszcze chcialam zapytac czy kotka się kąpie? Jedni muwią że tak a inni nie. Bo kotki same się myją. ale jak jest brudny to chyba mozna go czasem wykąpaC na podwurku jest brudno i kotek ze spacerku tez jest brudny.

Gość Mam za 3 dni urodziny :)
Kota się nie kąpię, kotek jest bARdzo czyściutkim zwierzątkiem i sam się myje.

Gość zegda
kotek się myje sam, co najwyżej kup mu żelik, żeby ładną pianke miał

Gość jaq
ja raz umylam. byl bardzo brudny. w domu był remont, a on wchodzil w kazdy kat. delikatnie szamponem dla zwierzat. ogolnie jezeli nie jest strasznie brudny, to lepiej nie myj. chyba ze kot len i nie dba o futerko.

Gość jezeli to ma byc plazma
nikt od wody nie umarl i koty tez nie :O jak jest brudny to go umyj, to chyba oczywiste, po prostu wiekszosc kotow nie lubi wody, ale sa i takie ktore moga w wiaderku wody siedziec godzinami albo pod lecaca woda z kranu! umyj go zwyczajnie jak psa, szamponem do zwierzat i dobrze splucz woda.

Gość dwfw3rgt4
myje sie w wodzie ponizej O stopni

Gość jezeli to ma byc plazma
dwfw3rgt4 myje sie w wodzie ponizej O stopni] aha, czyli lubisz wyzwania?

a my mamy czystego kotka bo wychodzi tylko na balkon :-P myje się sam i to jest najsłodszy widok na świecie ;)

Gość specjalista od kotów
oczywiście ze kąpać. Nalezy to robić w wiadrze lub w wannie. Kota wrzucić do wiadra lub wanny obowiązkowo przywiązując żelazko do ogona. Nie zapomnij o worku!!!

Gość kokosanka323
ja ostatnio musialam mojemu umyc ogon bo troche walilo wiadomo czym to tak mnie podrapal ze szok, boi sie biedulek wody. ogolnie to nie kapie go, tylko jak jest potrzeba

Gość specjalista bedziesz prawdziwy
w ewenementem jezeli dlugosc twojego penisa bedzie taka sama jak IQ i humoru, czyli jakies 10.... ja moje koty myje zawsze jak biegaja po podworku, a biegaja tylko w lato i pod moim okiem (bo ogolnie nie chce ich puszczac tak sobie na dwor) :O i zawsze je wtedy myje bo nie chce by z takimi czarnymi lapami czy uwalonym futrem z ziemi i kurzu lazily mi po meblach czy lozku. jak narazie zyja i maja sie dobrze (starszy kot ma przeszlo 5 lat)